Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2024
Eat & Drink

5 locuri nou deschise în oraș

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 locuri nou deschise în oraș Share 5 locuri nou deschise în oraș
5 locuri nou deschise în oraș


Ne-am obișnuit deja ca scena culinară din București să se îmbogățească permanent cu noi experiențe gastronomice. Și luna aceasta există numeroase locuri nou deschise ce abia așteaptă să fie descoperite. Iată 5 locuri nou deschise în oraș, pe care merită să le încerci în prima lună de vară a lui 2024.

5 locuri nou deschise în oraș

Bacchanteria

Strada Apolodor 42

Pentru că tot se poartă băcăniile-bistro, un astfel de loc este și Bacchanteria. S-a deschis luna trecută, iar proprietarii se laudă că aici poți lua masa în tihnă și vei găsi un mix special de experiențe culinare. Au și sandvișuri care să meargă la cafea.


 

5 locuri nou deschise în oraș

Bomber Sub Sandwich

Strada Batiștei 11

În centrul Bucureștiului, niște tineri iranieni și-au deschis un local în care fac niște sandvișuri „bombă”. Zic asta nu doar pentru că localul se numește Bomber Sub Sandwich, ci pentru că arată și sunt făcute într-un mare fel. Neapărat de trecut pe aici când te încearcă foamea.


 

5 locuri nou deschise în oraș

The Kimchi

Intrarea Tudor Ștefan 32

Telefon: 0762.161.111

The Kimchi și-a deschis acum și un restaurant cu specific coreean în toată regula. Spre deosebire de magazinul-bistro de pe Bld. Magheru, noua locație The Kimchi are și o terasă, iar meniul este ceva mai variat. Poți încerca aici bunătăți autentice coreene, precum bulgogi, kimchi, kimbap și alte delicii.


 

5 locuri nou deschise în oraș

Les Figs

Strada Nerva Traian 27-33

Les Figs se deosebește de celelalte cafenele de specialitate din zonă prin faptul că va organiza și evenimente culinare și va avea în curând și opțiuni de brunch de inspirație mediteraneană. De asemenea, Figs este și băcănie, cu multe produse pe care nu le găsești prin alte părți ale locului.


 

5 locuri nou deschise în oraș

The Bao House by Sagakura

Calea Victoriei 87

Telefon: 0735.781.628

The Bao House este un premium fast food asiatic unde poți încerca, așa cum spune numele, celebrele bao buns umplute cu tot felul de bunătăți – pui coreean crispy, ton și maioneză, prosciutto crudo sau cârnați. Nu doar că aceste specialități sunt foarte gustoase, dar dau și foarte bine în poză.

» Text de Gruia Dragomir | Eat & Drink

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută