Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/06/2024
Eat & Drink

NOU ÎN ORAȘ | Primul GELATO SALON din oraș te așteaptă pe Bulevardul 15 Noiembrie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii NOU ÎN ORAȘ | Primul GELATO SALON din oraș te așteaptă pe Bulevardul 15 Noiembrie Share NOU ÎN ORAȘ | Primul GELATO SALON din oraș te așteaptă pe Bulevardul 15 Noiembrie
Royal Gelato Brasov


Primul GELATO SALON din oraș te așteaptă pe Bulevardul 15 Noiembrie

Închide ochii și imaginează-ți o vară în aromele Italiei scăldată de soare. Sigur ai strecurat acolo și cafeaua italiană inconfundabilă. Dar nicio vară nu e vară, dacă nu e și înghețată în ea, căci nu, nu credem să fie vreo persoană care să-și refuze deliciul acesta.

Vestea bună este că le poți avea pe amândouă într-un singur loc chiar aici, la Brașov. În primul GELATO SALON din oraș, unde se poate servi gelato, cafea italiană premium, băuturi răcoritoare, deserturi delicioase din gelato și nu numai.

Este pe Bulevardul 15 Noiembrie nr 43, iar dacă nu ai ajuns acolo deja, musai să-ți treci în agendă o dimineață pentru o experiență savuroasă.

GELATO SALON este a doua gelaterie ROYAL GELATO din oraș, după cea deschisă, în urmă cu opt ani, pe strada Republicii nr. 54.

Noul concept a însemnat multă muncă și o investiție substanțială, dar și aici veți găsi în fiecare cupă pasiunea pentru gelato a reprezentanților gelateriei. Calitatea ingredientelor primează, iar rafinata înghețată este creată cu lapte bio și fructe proaspete, pentru o experiență autentică.

Noi îți recomandăm înghețata de vanilie sau ciocolată, cu gust de copilărie, atunci când fericirea întreagă se rezuma la cornetul delicios cu înghețata pentru care îi cereai mereu mamei bani.

Pe lângă cele două arome, la ROYAL GELATO mai găsești câteva zeci, care să satisfacă inclusiv cele mai pretențioase gusturi. 

„În GELATO SALON avem 40 gusturi de gelato vegane, inclusiv fără zahăr, din  ingrediente premium, după rețete autentice italiene. Gelato din fructe locale, achiziționate direct de la producători locali, din care preparăm sorbeturi răcoroase, sau din fructe  exotice. Gelato din vanilie naturală, ciocolată belgiană, fistic de Sicilia, caramel sărat și multe alte gusturi, pe toate le pot descoperi și savura iubitorii de gelato. Așadar, după cursuri în Italia și multă experiența acumulată, ne așteptăm clienții cu un gelato delicios și făcut cu multă pasiune, din cele mai bune ingrediente”,

ne-au spus reprezentanții ROYAL GELATO. 

Iar dacă ai un eveniment privat și vrei să-ți impresionrezi oaspeții, îi poți surprinde cu un altfel de „dulce”. 

„Vă invităm să aduceți magia gelato-ului nostru la evenimentele dumneavoastră speciale! Fie că organizați o nuntă elegantă, o petrecere corporate sau un eveniment privat, echipa noastră de experți în gelato vă stă la dispoziție pentru a crea o experiență gustativă de neuitat. Cu o varietate de arome delicioase și un serviciu impecabil, ne asigurăm că evenimentul dumneavoastră va fi încântător și memorabil pentru toți invitații”,

au mai spus reprezentanții ROYAL GELATO. 

Detalii găsiți și pe royalgelato.ro sau la telefon 0760.650842. 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută