Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2024
Lifestyle / Sport

Pista de biciclete de pe malul Cibinului inspiră la noi inițiative culturale

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Pista de biciclete de pe malul Cibinului inspiră la noi inițiative culturale Share Pista de biciclete de pe malul Cibinului inspiră la noi inițiative culturale


De anul trecut, Sibiul are o pistă de bicicletă nouă, extrem de atractivă, cu o lungime de aproape 4 km , înconjurată de spațiu verde și apă la o aruncătură de băț, plus multe insule și pontoane pentru recreere.

Era de așteptat ca această zonă recent însuflețită să-i inspire pe organizatorii de evenimente culturale. Anul acesta, în data de 8 iunie, între orele 10:00 și 22:00, la inițiativa The Hipodrome Of Music și cu sprijinul Urban Bike Revolution va avea loc prima ediție a Cibin Bike Day.

Evenimentul va da un suflu nou insulelor de pe malul râului Cibin. Cibin Bike City se va întinde între zona Kaufland de la Șoseaua Alba Iulia și până-n Gușterița la autostradă.

Fiecare insulă va găzdui ateliere creative, treasure hunt, service de biciclete, muzică și dans, mâncare și multe altele cât să-i țină pe toți participanții ocupați o zi întreagă. Pista de biciclete de-a lungul Cibinului va fi animată întreaga zi și sunt așteptați toți sibienii care au chef de pedalat și explorat un întreg ecosistem sub soarele plăcut de vară, într-o atmosferă festivă

Proiect confinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității și implementat cu sprijinul Cycle 4 Global Goals.

Bring your bike and your good vibe along!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută