Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2024
Artă & Cultură / Teatru

Premiera spectacolului ”Dreamz” introduce publicul bucureștean în lumea visurilor și a dorințelor

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Premiera spectacolului ”Dreamz” introduce publicul bucureștean în lumea visurilor și a dorințelor Share Premiera spectacolului ”Dreamz” introduce publicul bucureștean în lumea visurilor și a dorințelor
Premiera spectacolului ”Dreamz” introduce publicul bucureștean în lumea visurilor și a dorințelor


Premiera spectacolului ”Dreamz” introduce publicul bucureștean în lumea visurilor și a dorințelor

𝐃𝐫𝐞𝐚𝐦𝐳
𝐬𝐚𝐮
𝐥𝐚 𝐜𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐯𝐢𝐬𝐚̆𝐦?

𝟏𝟏 și 𝟏𝟐 𝐦𝐚𝐢 , 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟎:𝟎𝟎 la Teatrul Apropo (Bd. Dimitrie Pompeiu, nr.8)

Cu toții avem visuri. Cu toții avem dorințe ascunse. Lucruri pentru care am da orice ca să devină realitate.

„La ce mai visăm?” este întrebarea lansată în cadrul proiectului de teatru contemporan DREAMS, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural național. Câteva posibile răspunsuri vin odată cu spectacolul DREAMZ programat pe 11 și 12 mai la Teatrul Apropo.

DREAMZ este construit în baza unor interviuri care au avut ca temă de cercetare dorințele oamenilor, împlinite sau nu, dorințe ascunse, visuri pe care nu le împărtășim nimănui, lucruri pentru care am da orice să devină realitate.

”Cred că e ce mai dificilă documentare pe care am făcut-o până acum. Uneori a dezvălui ce îți dorești, dar, mai ales,  să știi ce îți dorești cu adevărat e mai greu decât să vorbești despre povești intime dar deja întâmplate ”, spune regizorul Robert Bălan.

”A fost o muncă de echipă. De la documentare până la soluțiile scenice. Vorbim cu umor despre chestiuni serioase. Și știți ce e interesant, că, până la urmă, cu toate diferențele de vârstă, gen, preocupări, meserii, majoritatea lucrurilor sunt comune”

”Dream Team”, alcătuit din Alexandra Mihaela Dancs, Cristina Toma, Jean-Lorin Sterian, Robert Bălan, vă așteaptă în zilele de 11 și 12 mai, la Teatrul Apropo, ora 20:00, pentru a împărtăși cu voi Secretul. Trebuie doar să le spuneți ce vă doriți!

Acces gratuit, pe bază de înscriere, AICI.

Premiera spectacolului ”Dreamz” introduce publicul bucureștean în lumea visurilor și a dorințelor

DreamZ

Scenariu colectiv cu texte de Robert Bălan, Margit Olteanu, Jean – Lorin Sterian, William Shakespeare și toți cei care ne-au împărtășit din visele lor.

Distribuția: Alexandra Mihaela Dancs, Cristina Toma, Jean-Lorin Sterian, Robert Bălan

Scenografia: Maria Nicola
Mișcarea scenică: Alexandra Mihaela Dancs
Asistent regie: Margit Olteanu
Asistența tehnică: Petre Fall
Regia: Robert Bălan

Un proiect al Asociației Art No More, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național
Partener: Teatrul Apropo

Premiera spectacol Dreamz

𝑷𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎 𝒄𝒖𝒍𝒕𝒖𝒓𝒂𝒍 𝒄𝒐𝒇𝒊𝒏𝒂𝒏𝒕̦𝒂𝒕 𝒅𝒆 𝑨𝒅𝒎𝒊𝒏𝒊𝒔𝒕𝒓𝒂𝒕̦𝒊𝒂 𝑭𝒐𝒏𝒅𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑪𝒖𝒍𝒕𝒖𝒓𝒂𝒍 𝑵𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍. 𝑷𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕𝒖𝒍 𝒏𝒖 𝒓𝒆𝒑𝒓𝒆𝒛𝒊𝒏𝒕𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝒎𝒐𝒅 𝒏𝒆𝒄𝒆𝒔𝒂𝒓 𝒑𝒐𝒛𝒊𝒕̦𝒊𝒂 𝑨𝒅𝒎𝒊𝒏𝒊𝒔𝒕𝒓𝒂𝒕̦𝒊𝒆𝒊 𝑭𝒐𝒏𝒅𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑪𝒖𝒍𝒕𝒖𝒓𝒂𝒍 𝑵𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍. 𝑨𝑭𝑪𝑵 𝒏𝒖 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒓𝒆𝒔𝒑𝒐𝒏𝒔𝒂𝒃𝒊𝒍𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒕̦𝒊𝒏𝒖𝒕𝒖𝒍 𝒑𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒔𝒂𝒖 𝒅𝒆 𝒎𝒐𝒅𝒖𝒍 𝒊̂𝒏 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒓𝒆𝒛𝒖𝒍𝒕𝒂𝒕𝒆𝒍𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒑𝒐𝒕 𝒇𝒊 𝒇𝒐𝒍𝒐𝒔𝒊𝒕𝒆. 𝑨𝒄𝒆𝒔𝒕𝒆𝒂 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒊̂𝒏 𝒊̂𝒏𝒕𝒓𝒆𝒈𝒊𝒎𝒆 𝒓𝒆𝒔𝒑𝒐𝒏𝒔𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆𝒂 𝒃𝒆𝒏𝒆𝒇𝒊𝒄𝒊𝒂𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒏𝒕̦𝒂̆𝒓𝒊𝒊.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută