Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/02/2024
Viața Orașului / Chestionar de #Sibiu

CHESTIONAR DE #SIBIU – Diana Buga

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii CHESTIONAR DE #SIBIU – Diana Buga Share CHESTIONAR DE #SIBIU – Diana Buga


Diana Buga este creator de corpuri de iluminat: www.diabugadesign.ro.

Diana Buga e fascinată de procesul creație și caută mereu modalități de exprimare prin care să își lase amprenta.

Consideră lumina foarte importantă într-un spațiu deoarece are forța de a influența percepția asupra spațiului și capacitatea de a modifica dispoziția unei persoane. Diana a ales să se joace cu spațiul și lumina, să descopere noi forme de exprimare și metode de a da spațiului un aer unic și o personalitate puternică.

CHESTIONAR DE #SIBIU - Diana Buga
Diana Buga

DE CE SĂ LOCUIEȘTI ÎN SIBIU Mereu am văzut Sibiul ca pe un oraș care îmbrățișează cultura și creativul. M-am mutat recent aici din dorința de a crea spațiu pentru ceva foarte important pentru mine, creativitatea.

TREI LOCURI PE CARE ORICINE AR TREBUI SĂ LE VADĂ ÎN SIBIU Centrul vechi e prima variantă unde mă regăsesc cel mai des, e boem și mă inspiră. Parcurile din Sibiu, Sub Arini sau Astra de exemplu, sunt impresionante, iar acesta a fost un aspect pe care l-am luat în considerare când ne-am mutat aici.

UN FESTIVAL TARE CU CARE ASOCIEZI SIBIUL Cele mai reprezentative mi se par Astra Film Festival, TIFF Sibiu și Festivalul Internațional de Teatru.

ÎN SIBIU MĂ INSPIRĂ Străzile boeme, casele cu ochi, localurile unde poți savura muzică interpretată live de trupe locale, parcurile mari în care te poți reîncărca ascultând păsările, munții, impunători și frumoși, care se fac văzuți din aproape orice zonă a Sibiului.

UN GUST, UN PREPARAT SPECIFICE SIBIULUI Ciorba de văcuță și papanașii cu dulceață.

CEA MAI BUNĂ MÂNCARE DIN ORAȘ O GĂSEȘTI Încă suntem în perioada în care vrem să testăm mereu ceva nou. Dintre toate încercate până acum recomand Plai, Pasaj și Ribs & Beer.

CE TE FACE SĂ ZÂMBEȘTI PE STRĂZILE SIBIULUI De cele mai multe ori oamenii și frumusețea orașului.

UN LOC PREFERAT DE UNDE POȚI VEDEA TOT ORAȘUL Dealul Gușteriței.

SPAȚII DIN ORAȘ CARE MERITĂ SĂ FIE REVITALIZATE Legat de spații încă nu mă pot pronunța, dar aș pune degetul pe pistele de biciclete din oraș. Asta ca să fie perfectă comunicarea cu cele din parcuri.

FORMULA CARE DEFINEȘTE STAREA DE SPIRIT A SIBIULUI Calm și boem.

SIBIULUI ÎI LIPSEȘTE Mai multă viață de noapte și mai multe destinații de zbor.

ARTICOL DE RĂZVAN SĂDEAN, apărut în revista Zile și Nopți Sibiu, nr. 3, 1-15 martie 2024

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută