Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/02/2024
Lifestyle / Sport

Revine Bikini Race, cel mai așteptat concurs al sezonului de schi 2023-2024

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Revine Bikini Race, cel mai așteptat concurs al sezonului de schi 2023-2024 Share Revine Bikini Race, cel mai așteptat concurs al sezonului de schi 2023-2024


Primul weekend din această primăvară readuce la Păltiniș Arena cel mai așteptat concurs al sezonului de schi, Bikini Race.

Conceput inițial ca un concurs de frumusețe cu probe sportive lejere, Bikini Race s-a transformat între timp într-un concurs preponderant sportiv.

Cele mai frumoase doamne și domnișoare care nu se tem de schiuri, de placă sau de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a noua ediție a concursului Bikini Race.

Revine Bikini Race, cel mai așteptat concurs al sezonului de schi 2023-2024

Ediția din acest an, care va avea loc în data de 3 martie, va trece concurentele prin mai multe probe: proba de prezentare și întrebări de cultură generală, proba de slalom schi / snowboard, proba de creație – construirea de oameni din zăpadă, proba de aruncat cu bulgări la țintă, proba de coborâre cu sania și proba de limbo pe schiuri / snowboard.

Revine Bikini Race, cel mai așteptat concurs al sezonului de schi 2023-2024

Bikini Race se adresează exclusiv femeilor cu vârsta minimă de 16 ani. Înscrierile se desfășoară online accesând formularul de înscriere până în data de 1 martie, ora 16 sau la ApesSki Bar din Păltiniș Arena în ziua de concurs până la ora 12.

Ca în fiecare an, și cea de-a noua ediție va aduce premii fetelor care se vor clasa pe podium.

Competiția Bikini Race va fi prezentată de Cosmina Păsărin.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută