Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2023
Lifestyle / Parfumul lunii

AWARDs | PAPILIO, by Puredistance

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | PAPILIO, by Puredistance Share AWARDs | PAPILIO, by Puredistance
Papilio by puredistance


PAPILIO, by Puredistance

Parfumul lunii octombrie 2023

Îmbrăţişează-ţi adevărata ta natură!” este mesajul pe care PAPILIO, de la Puredistance, îl transmite. PAPILIO este cel mai recent parfum de damă, lansat în septembrie 2023, la Paris.

În ziua de azi, cei mai mulţi dintre oameni nu mai îndrăznesc să îşi trăiască propria viaţă. Le permit altora să le dicteze ce să facă în ceea ce priveşte sexualitatea lor, studiile, profesia, hainele, aspectul etc, iar în final cum ajung să se simtă?! Să încerci să fii ceva ce nu eşti te poate costa foarte mult. Te va seca de energie, bani, stimă de sine şi de fericirea ta interioară. Deci tot ceea ce contează cu adevărat!

Totul s-a născut atunci când, înconjurat de natură, priveam la fluturii care dansau prin aer. Fluturii nu se nasc <<frumoși>>. Ei evoluează într-o metamorfoză foarte complexă. De la ou la omidă, apoi la crisalidă şi, în final, ajung să fie minunaţii fluturi, iar ei se acceptă ca atare în fiecare etapă a transformării lor. Fluturii nu primesc <<sfaturi bune>> de la părinţi, prieteni, influenceri, medici esteticieni etc, ci pur şi simplu se acceptă aşa cum sunt pe tot parcursul vieţii lor şi, dacă acest lucru nu îţi convine şi te apropii prea mult de ei, zboară.

Papilio by puredistance

Astfel a apărut conceptul Papilio (fluture, în latină) ca noul parfum de la Puredistance, care să vină cu un mesaj frumos. Apoi a fost creat un superb parfum care face dreptate fluturilor şi frumuseţii lor şi care te transpune în lumea lor magică, cu 1001 de culori. Un parfum care umple atmosfera cu arome superbe şi care evocă emoţii pline de viaţă: dragoste, speranţă, optimism, pură bucurie… În ziua de azi, avem atâta nevoie de toate acestea!

PAPILIO transmite subtil mesaje esenţiale: luminează-ţi viaţa, simte-te frumoasă şi, mai ales, îmbrăţisează-ţi adevărata ta natură!”.

NOTE

 

Papilio by puredistance

Papilio by puredistancePapilio by puredistance

  • Note de vârf: bergamotă
  • Note de mijloc: magnolie, neroli, morcov, orris, lăcrămioară, hedione, heliotrope
  • Note de bază: lemn de cedru, vetiver, amyris, ambroxan, opoponax, benzoin, vanilie, piersică, ambrette cu note de piele, caşmir, mosc.

Text de Alin Gălățescu | Lifestyle | Opinii

Galerie imagini

Share

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută