Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2023
Festival Viața Orașului

Retromania: Revărsare de nostalgie într-un festival unic

Bianca Trifan De Bianca Trifan
Comentarii Retromania: Revărsare de nostalgie într-un festival unic Share Retromania: Revărsare de nostalgie într-un festival unic
Retromania: Revărsare de nostalgie într-un festival unic


Între 21 și 24 septembrie 2023, Brașovul devine gazda unui eveniment de neuitat: Retromania! Cu dorința de a readuce în lumină atmosfera vibrantă a anilor ’90 și ‘2000, acest festival unic își propune să ofere o călătorie în timp prin muzică, cultură și experiențe interactive, aducând în prim-plan atmosfera vibrantă a anilor 90 și 2000, o perioadă ce a marcat inimile și mințile noastre cu muzică, cultură și amintiri de neuitat. 

Retromania_ Revărsare de nostalgie într-un festival unic

Retromania aduce un line-up remarcabil de artiști care au cucerit topurile în perioada de referință. Concertele live ale trupelor și soliștilor îndrăgiți vor aduce la viață hiturile care au răsunat în inimile noastre acum două decenii. Indiferent dacă sunteți fani înrăiți ai muzicii pop, iubitori ai rockului alternativ sau dansatori înfocați pe ritmurile R&B, veți găsi cu siguranță ceva care să vă trezească nostalgiile. Artiști precum Elena Gheorghe, Vama, Anda Adam, Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Gabriel Cotabiță vor fi prezenți pentru a aduce un strop de magie și nostalgie pe scena festivalului.

Retromania nu se oprește doar la muzică; încurajează trăirea unor experiențe interactive și reunirea cu amintirile de altădată. Vei putea redescoperi jocurile video vintage și arcade-urile, să te întorci în era casetelor VHS și să fii spectator al Teatrului Radiofonic plin de farmec. O paradă de mașini de epocă te va purta într-o călătorie în timp, iar expozițiile cu obiecte retro vor stârni zâmbete și exclamații de „Așa era pe vremea mea!” 

Scopul festivalului Retromania este să adune oameni de toate vârstele pentru a celebra împreună o perioadă vibrantă din cultura pop. Indiferent dacă ai trăit acele vremuri sau vrei să le descoperi, Retromania îți oferă șansa de a călători în timp și de a simți din nou pulsul magic al acelor ani. 

E timpul să te pregătești pentru o experiență autentică și încărcată de amintiri la Retromania. Festivalul te așteaptă cu nerăbdare să te bucuri de muzică, cultură și atmosfera unică a unei epoci de aur. 

Indiferent de vârstă sau de amintirile personale, Retromania este evenimentul care vă aduce amintiri în inimă și zâmbete pe buze. Pregătiți-vă să fiți parte din această călătorie nostalgică și să vă bucurați de muzică, cultură și atmosfera unei epoci care ne-a marcat viețile. Reîntoarceți-vă în trecut cu Retromania și simțiți iarăși emoțiile și frumusețea anilor care au definit o întreagă generație.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută