Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/08/2023
Lifestyle / Sport

Pe ce loc se află Sibiul în topul celor mai bine cotate cluburi din Superligă

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Pe ce loc se află Sibiul în topul celor mai bine cotate cluburi din Superligă Share Pe ce loc se află Sibiul în topul celor mai bine cotate cluburi din Superligă

Conform Transfermarkt, cel mai bine cotat club din Superliga este FCSB. Site-ul de specialitate estimează echipa la 31.15 milioane de euro. Pe locul doi se află Farul Constanța cu 21 milioane de euro, în timp ce FC Rapid București este al treilea cel mai bine cotat club cu 20.27 milioane. Universitatea Craiova, estimat la 19.85 milioane de euro, urmează pe locul 4. Cu două milioane mai puțin este estimat clubul de pe locul 5, CFR Cluj. Pe locul 6 se regăsește Sepsi OSK, estimat la 14.66 milioane de euro. Pe locurile 7 și 8 se află FCU Craiova 1948, estimat la 10.4 milioane de euro, respectiv U Cluj, estimat la 9.95 milioane.

Clubul sibian de fotbal s-a poziționat abia pe locul 9, cu o estimare de 9.85 milioane. După FC Hermannstadt, în topul celor mai bine cotate cluburi din Superligă se mai află FC Voluntari (9.23 milioane de euro), Petrolul București (8.73 milioane de euro), FC Botoșani (7.06 milioane de euro), UA Arad (6.76 milioane de euro), Poli Iași (6.71 milioane de euro), Dinamo (6.09 milioane de euro ) și Oțelul Galați (5.06 milioane de euro). În următorul meci în care vor evolua fotbaliștii sibieni, programat pentru 2 septembrie, aceștia îi vor întâlni pe teren pe cei de la FC Botoșani.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută