Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/06/2023
TV

Recomandările lunii iulie la HISTORY Channel

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Recomandările lunii iulie la HISTORY Channel Share Recomandările lunii iulie la HISTORY Channel
Recomandările lunii iulie la HISTORY Channel


Recomandările lunii iulie la HISTORY Channel

În luna iulie, la HISTORY Channel, căutăm bijuterii pe patru roți ascunse sub straturi de mizerie în seria „Mașini vechi restaurate”, ne alăturăm actorului William Shatner în episoade noi din seria „Inexplicabil”, în care explorează noi povești care au uluit omenirea timp de secole, și aflăm informații noi despre unele dintre cele mai faimoase și enigmatice capitole ale istoriei alături de Laurence Fishburne în „Cele mai mari mistere ale istoriei”

Mașini vechi restaurate (10×60′)

Începe duminică, 2 iulie, de la ora 18:05

Titlul original: Dirty Old Cars

Recomandările lunii iulie la HISTORY Channel

În toată America, sub straturi de praf, mucegai și noroi, există mașini uitate care așteaptă ani de zile ca cineva să le revadă istoria și să le ofere singurul lucru de care au nevoie pentru a se întoarce pe șosea: o restaurare.

Seria „Mașini vechi restaurate îi urmărește pe proprietarii și angajații pasionați a trei ateliere de restaurări – Unique Classic Cars din Mankato, Minnesota; Visual Perfection din Morganton, Carolina de Nord; și Red’s Detail Co. din Marietta, Georgia – în timp ce vânează bijuterii pe patru roți ascunse sub straturi de mizerie. Apoi, echipele fie le cumpără, restaurează și le scot la vânzare, fie curăță la comandă unele dintre cele mai dezgustătoare mașini din SUA.

Fiecare episod de o jumătate de oră prezintă două automobile înainte și după restaurare, telespectatorii fiind martorii unor transformări uimitoare care fac aceste mașini să strălucească ca noi.

Inexplicabil cu William Shatner | Sezonul 3C (9×60′)

Începe marți, 11 iulie, de la ora 21:00

Titlul original: The UnXplained with William Shatner

Recomandările lunii iulie la HISTORY Channel

De la producătorii emisiunilor-cult „Extratereștri Antici” și „Blestemul Insulei Oak”, Inexplicabil” prezentat de legendarul actor William Shatner – explorează cele mai fascinante, ciudate și inexplicabile mistere ale lumii. Cu participarea impresionantă a oamenilor de știință, istoricilor și martorilor, se încearcă o clarificare a unor întâmplări aparent imposibile.

Cine a fost Jack Spintecătorul? Suntem mai aproape de aflarea identității unuia dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din istorie? Ce se află dincolo de granițele Căii Lactee? Există galaxii asemănătoare cu a noastră, și dacă da, ar putea fi ele capabile să susțină viața inteligentă?

Peste tot în lume există „triunghiuri” interzise – regiuni misterioase în care navele, avioanele și oamenii intră și apoi dispar pur și simplu. Dar de ce? Oare aceste locuri sfidează legile fizicii?

Peste tot în lume există monoliți gigantici sculptați de strămoșii noștri. Dar care era scopul acestor monumente uriașe de piatră.

De la structuri misterioase și așa-numite locuri „malefice” până la creaturi ciudate și ritualuri bizare, „Inexplicabil” va explora subiecte care au mistificat omenirea timp de secole. 

Cele mai mari mistere ale istoriei cu Laurence Fishburne Sezonul 4B (10×60′)

Episoade noi |  Începe miercuri, 19 iulie, de la ora 21:00

Recomandările lunii iulie la HISTORY Channel

Poate tehnologia modernă să dezlege în sfârșit secretele monumentului de la Stonehenge? Bigfoot există cu adevărat? Va găsi cineva vreodată legendarul El Dorado? Pot noi dovezi să indice locul mormântului dispărut al Cleopatrei? Unde și-au dus naziștii prada furată?

La aceste întrebări va căuta răspunsul Laurence Fishburne, alături de experți, istorici și analiști care studiază și demonstrează enigme ale istoriei lumii.

Serialul documentar „Cele mai mari mistere ale istoriei”, găzduit și dezbătut de celebrul actor Laurence Fishburne, revine cu noi episoade pline de investigații speciale care abordează și analizează în detaliu mistere istorice ale lumii.

Pe parcursul a 10 episoade publicul va afla informații surprinzătoare și va descoperi perspective noi ale unor evenimente istorice celebre, prin dovezi, investigații și interviuri inedite, de la crime nerezolvate la comori pierdute și îngropate, la moartea și dispariția unor personalități celebre. 

Despre HISTORY Channel®

HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY Channel® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

HISTORY Channel® a fost lansat în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi. HISTORY Channel® reprezintă principala televiziune din portofoliul A+E Networks.

HISTORY Channel® este disponibil în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, cablu și satelit din țară, inclusiv: Digi, Focus Sat, Orange TV, Vodafone.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial HISTORY Channel România, pagina de Facebook HISTORY Channel România sau canalul local de YouTube.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută