Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/05/2023
Festival Lifestyle

A apărut Ghidul Festivalurilor din România, ediția 2023

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii A apărut Ghidul Festivalurilor din România, ediția 2023 Share A apărut Ghidul Festivalurilor din România, ediția 2023
A apărut Ghidul Festivalurilor din România, ediția 2023


A apărut Ghidul Festivalurilor din România, ediția 2023.

Ghidul realizat de către Zile și Nopți a apărut în print, într-un tiraj de 30.000 exemplare, cu distribuție gratuită în București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara, Constanța, Sibiu și Oradea.

Festivalurile din România sunt prezentate și în online pe www.zilesinopti.ro/festivaluri. În ghidul online sunt prezentate peste 120 de festivaluri și lista este deschisă.

În ghidul tipărit festivalurile sunt prezentate în funcție de specificul lor: festivaluri de muzică, festivaluri de artă, festivaluri de film și lifestyle.

Citește AICI ediția tipărită a ghidului festivalurilor din România

„Oportunităţile festivaliere din acest an sunt extraordinar de numeroase şi de variate, iar potenţialul de memorabilitate al experienţelor pe care le oferă fiecare trebuie cântărit cu grijă, astfel încât acest ghid Zile şi Nopţi al festivalurilor se poate dovedi un companion util în alegerea evenimentelor înspre care ne îndreptăm pe parcursul următoarelor luni din 2023”, spune Ioan Big, publisher Zile și Nopți.

Ghidul Festivalurilor din România este un proiect special Zile și Nopți susținut de radiourile festivalurilor, Kiss FM și Rock FM.

Citește aici mai multe despre TIFF, SAGA festival, Neversea sau Săptămâna Comediei.

A apărut Ghidul Festivalurilor din România, ediția 2023

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută