Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/05/2023
Eat & Drink / Drink

6 baruri unde poți încerca o bere artizanală românească

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 6 baruri unde poți încerca o bere artizanală românească Share 6 baruri unde poți încerca o bere artizanală românească
bere-artizanală-românească ai


TOP | 6 baruri unde poți încerca o bere artizanală românească

Cu luna mai, vremea se încălzește suficient de mult ca un pahar de bere artizanală să meargă mult mai bine într-o zi însorită, pe o terasă din orice oraș din țară.

De ce neapărat o bere artizanală?

Pentru că dă mai mult gust întregii zile și pentru că viața e prea scurtă pentru a te încurca cu bere de calitate îndoielnică.

București – Ironic Taproom

bere-artizanală-românească-ironic-taproom-bucurestii-beer-01

Adresa: Domnița Anastasia 4
Telefon: 0748.485.562

Ironic Taproom și-a unit forțele cu Mario’s Osteria, iar acum poți să te delectezi în acest loc, deschis într-o fostă agenție CFR, cu o bere excelentă, de multe ori experimente care te fac să ridici o sprânceană, dar și cu niște burgeri extraordinari.

Brașov – Aftăr Stube

bere-artizanală-românească-aftar-stube-brasovi

Adresa: Alecu Russo nr. 4
Telefon: 0731.919.919

Aftăr Stube e un bar cu terasă interioară, dar cu vedere la Tâmpa. Are un meniu plin de beri artizanale și alte licori bune. În serile de weekend e tot timpul atmosferă, iar multe dintre mese sunt ocupate de brașoveni ieșiți cu prietenii la bere, unii după o tură cu „bița” până în Poiană, pe Drumul Vechi, alții cu chef de vorbă după o săptămână de muncă.

Cluj – Euphoria Biergarten

bere-artizanală-românească-euphoria-biergarten-cluj

Adresa: Iuliu Hossu 25
Telefon: 0756.393.333

Aflată pe canalul Morii, Euphoria e o grădină de vară cu vechime în Cluj și care de-a lungul timpului și-a strâns o clientelă fidelă. Să o descoperi ca turist e și mai plăcut. Au mâncare bună, o terasă frumoasă și o ofertă generoasă de bere bună.

Timișoara – One Two

bere artizanală românească

Adresa: Piața Traian 6
Telefon: 0720.008.732

One Two e un taproom micuț, dar cu o atmosferă efervescentă, multă bere bună făcută chiar la berăria lor artizanală și care mai dă și street party-uri, din când în când. Neapărat de trecut pe aici, măcar pentru a testa repede 2-3 sortimente!

Iași – Beer Zone

bere-artizanală-românească-beer-zone-iasi

Adresa: Alexandru Lăpușneanu 16
Telefon: 0761.239.673

Pentru bere bună în Iași, Beer Zone este cu siguranță locul în care trebuie să mergi. Aici au peste 200 de sortimente de bere și 24 de beri la draught. Bineînțeles, vei găsi aici și foarte multe dintre berile craft românești.

Constanța – Hypso25

bere-artizanală-românească-hypso25-constanta

Adresa: Piața Ovidiu 11
Telefon: 0722.500.692

Hypso25 se descrie drept locul în care „misterele apelor adânci și poveștile fostei glorii urbane capătă forma unui bistro steam-punk cu tematică marină”. Sunt specializați în cocktailuri, dar au și un meniu plin de lucruri bune și e și unul dintre puținele locuri din Constanța unde poți încerca o bere artizanală românească.

Text de Gruia Dragomir | Eat & Drink | Bere Artizanală

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută