Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/05/2023
Eat & Drink

Cei mai buni burgeri din țara vin la BURGERFEST 2023 între 26 și 28 mai

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cei mai buni burgeri din țara vin la BURGERFEST 2023 între 26 și 28 mai Share Cei mai buni burgeri din țara vin la BURGERFEST 2023 între 26 și 28 mai
BURGERFEST


Cei mai buni burgeri din țara vin la BURGERFEST 2023 între 26 și 28 mai

 Da, cei mai buni burgeri din țară, vin în capitală la cea de-a șaptea ediție BURGERFEST și aduc cu ei cei mai cei DJ, influenceri, chefi, mâncăi de renume național, soare și iarbă verde! Singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, va avea loc luna aceasta, respectiv în zilele de 26, 27 și 28 mai.

Ne dorim tare mult să vă revedem, să ne desfătăm papilele cu delicioșii burgeri, să ne tolănim pe iarbă și împreună să ne răcorim cu o bere sau cu o limonadă. Ne este dor de voi și de atmosfera de la festival.

" "

BURGERFEST așteaptă toți iubitorii de burgeri la relaxare la iarbă verde și aer curat, la cel mai mare festival de burgăreală din țară, așa că a venit momentul să dezvăluim și care sunt cele 16 restaurante care ne așteaptă la BURGERFEST 2023.

Fie că vorbim de cele mai bune restaurante, van-uri sau truck-uri de profil din București, sau din țară, cea de-a șaptea ediție BURGERFEST le aduce împreună pe toate, între 26 și 28 mai, la Verde Stop Arena (Str. Barbu Văcărescu 162-164). Gurmanzii experți în burgeri și plini de curiozitate vor avea de savurat peste 60 de sortimente de burgeri. Iată lista finală de restaurante de la BURGERFEST 2023. Poftă bună!

BURGERFEST

Burger Van / Burgerati / Casa Angus / Circus Pub / Fking Burgers / Furgoneta / Grătaru’ Meseriaș / GYST / Hard Rock Café / Meat INC. / Meat 2 Eat / The Millenial / RUFF / Sara Green / Submarine Burger / Yogi’s Burger

Și pentru că după un burger delicios merge și o cafea sau un desert, ne-am pregătit cu urmatorii invitați:

Orygyns / Atelierul de Tarte / Chocoloco / I, Bubble Waffle / Înghețata la Butoi / Zobuian

Iar pentru cei care doresc ca zilele să le fie efervescente și fructate, la BURGERFEST vin și furnizorii noștri oficiali de prosecco și frizzante, Frizzante Ride.

In premieră pentru un festival culinar din România, BURGERFEST 2023 va avea un meniu interactiv digital, pur și simplu delicios, realizat de partenerii noștri de la Poftigo. Cu această ocazie îi invităm pe toți cei care ne vor trece pragul să scaneze QR code-ul aferent meniului, să răspundă la întrebările din el și astfel vor avea posibilitatea unor premii instant!

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de muzică bună și activități extra, dedicate celor mari, dar și celor mici. În plus, ca în fiecare an, cațeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

Și dacă tot am vorbit de muzică bună, profităm de ocazie pentru a anunța, pe zile, programul muzical:

26 mai:

17:00 – ABASC

19:00 – NOTSOCOMMONDJ

21:00 – R.O.A.

27 mai:

12:00 – BULLY

16:00 – BARBU

19:00 – VLAD DOBRESCU (dj set)

28 mai:

14:00 – NOTSOCOMMONDJ

17:00 – DAN AMARIEI (dj set)

19:00 – TEO

Concertul celor de la R.O.A. este deja o tradiție pentru BURGERFEST. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stănciulescu (Junkyard). Premiera lor in FM s-a manifestat în 2010, având ca esență lansarea primului single intitulat Ne Place. Din mai 2011, un nou membru se alatură trupei. Cristin Negriuc este numele lui și va răspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitară.

BURGERFEST
ROA, foto: BurgerFest 2023

Cu o abordare puțin diferita a muzicii – directă, electronică sau ironică, stilul caracteristic R.O.A. a dat naștere unor piese ca Ne place sau D-aia, care se vor auzi și la BURGERFEST, în deschiderea festivalului, respectiv în seara zilei de 26 mai.

BURGERFEST va desemna pentru al șaptelea an CEL MAI BUN BURGER, in cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar:

BURGERFEST
Oana Irina Coantă

Chef Oana Coantă – chef, manager și co-proprietar la Bistro de l’Arte din Brașov

BURGERFEST
Radu Dumitrescu

Chef Radu Dumitrescu – jurat Masterchef, chef și owner la Voila și co-owner Lovin’ Wine Bar & Bistro

BURGERFEST
Mihai Toader

Chef Mihai Toader – chef și co-owner la Soro Lume și căutător la Fragmente.

BURGERFEST
Cristi Dandeș

Cristi Dandes – influencer chef, fotograf și creator al #FoodOfBucharest

BURGERFEST
Dragoș Mihăilă

Dragoș Mihaila – scrie despre mâncare pe www.b365.ro în rubrica „Mănânc pentru tine”.

Competiția CEL MAI BUN BURGER are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din:

Melinda Teohari – owner Paninaro și co-owner Soro.Lume;

Ciprian Muntele – realizator al emisiunii Rockaholic la RockFM și gurmand entuziast;

Cosmin Dragomir – jurnalist de gastronomie și editor de cărti de profil.

Accesul la BURGERFEST se va face pe baza de bilet, prețurile fiind de 25 lei pentru tichetele de o zi și 50 de lei pentru abonamentele ce permit accesul în toate cele 3 (trei) zile de festival.

Bilete sunt în vânzare în rețeaua Iabilet și online pe www.iabilet.ro.

BURGERFEST 2023 este un eveniment prezentat de Birra Moretti, sponsorizat de Hellmann’s, răcorit de Coca-Cola, personalizat de Chilli Ideas și digitalizat de Poftigo.

Maria Group este furnizorul oficial de carne premium al BURGERFEST.

Partener oficial al curațeniei: FINO

Recomandat de KISS FM 

Facebook: facebook.com/BurgerFestival/

Web: burgerfest.ro

RSVP: https://tinyurl.com/BurgerFest2023

BURGERFEST este un eveniment organizat de Mixtopia Events.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută