Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/03/2023
Viața Orașului Zile si Nopti

Evenimente culturale la care poți merge în săptămâna 6 – 12 martie la Brașov

Alina Mușina De Alina Mușina
Comentarii Evenimente culturale la care poți merge în săptămâna 6 – 12 martie la Brașov Share Evenimente culturale la care poți merge în săptămâna 6 – 12 martie la Brașov


Evenimente culturale la care poți merge în săptămâna 6 – 12 martie la Brașov

În această săptămână la Brașov oferta culturală este una extrem de intensă.

Ana Coman își lansează ultimul album muzical “Pretext” la Rockstadt. De 8 martie femeile se pot distra la party-uri organizate special pentru ele.  Iubitorii de frumos și pasionații de arte frumoase pot învăța câteva secrete la Atelierul de pictură și desen pentru adulți susținut de artista Ana-Maria Gălățeanu.

TEATRU 

Marți , 7 martie de la ora 20:00

Cocoșatul de la Notre-Dame la Teatrul Sică Alexandrescu 

Cocoșatul de la Notre-Dame
Cocoșatul de la Notre-Dame

Vă e dor de o poveste din Parisul medieval?

Vă mai amintiți de Cocoșatul Quasimodo, clopotarul Catedralei Notre Dame?

Dar de frumoasa Esmeralda din celebrul roman al lui Victor Hugo?

Poate că nu! Dar nu-i nimic, vă spunem noi povestea în pași de dans!

Premieră națională – Cocoșatul de la Notre-Dame

Spectacol extraordinar de balet, având ca subiect romanul “Notre-Dame de Paris” de Victor Hugo (1802-1885) poet, dramaturg și romancier francez.

Regia și coregrafia spectacolului aparțin talentatului balerin și coregraf Vlad Sebastian, nume deja cunoscut în foarte multe teatre din țară, din Europa și din lume. Povestea muzicală este opera cunoscutului muzician Peter Venczel.

Este un spectacol grandios, care aduce pentru prima dată împreună pe aceeași scenă 3 ansambluri profesioniste de baletAnsamblul de balet al Operei maghiare de stat din Cluj-Napoca, Ansamblul de balet al Teatro D`Opera italiana și Ansamblul de balet al Operei Vox, însumând peste 50 de balerini profesioniști din țară și din străinătate, soliști balerini care dansează în teatre importante din Europa. Eclerajul și luminile de scenă, efectele speciale, proiecții în 3D, efecte cu “fum greu” produs din gheață carbonică, fac din Cocoșatul de la Notre-Dame cel mai complex spectacol de balet montat în țara noastră în ultimii ani!

Cocoșatul de la Notre-Dame, spectacolul „must have” al primăverii 2023! Veniți să fiți cuceriți!

Joi, 9 martie de la ora 17:00

Doi pe o bancă (Aleksandr Ghelman) la Teatrul Sică Alexandrescu 

Doi pe o bancă la Teatrul Sică Alexandrescu Brașov
Doi pe o bancă la Teatrul Sică Alexandrescu Brașov

Distribuţia: Ea: Simona Pop, El: Demis Muraru

Regia și scenografia:   Boris Melinti, Traducerea: Boris Melinti, Regia tehnică: Vasile  David, Constantin Bărbulescu, Lumini: Petrică Munteanu, Tudor Smeu, Tudor Damian, Sunet: Ovidiu Grădinar, Florin Aflorei. Durata spectacolului: 1h 30 minute (fără pauză)

Sinopsis: În viața tuturor au loc asemenea situații, poate că viața întreagă a unora dintre noi este o astfel de situație…minciuna – a trăi printre norii speranței în dorința stăruitoare de împlinire a iubirii. Ea și El se întâlnesc în parc, pe o bancă. Vorbe multe, împliniri puține. Un spectacol încărcat de emoție și trăire, revoltător, pe alocuri comic, însă în esență tragic. De neratat!

Vineri, 10 martie de la ora 19:00

Liniște în culise! la Teatrul Sică Alexandrescu 

Liniște în culise! la Teatrul Sică Alexandrescu Brașov
Liniște în culise! la Teatrul Sică Alexandrescu Brașov

Premiera cu piesa ,,Liniște în culise!” a avut loc în 1982, la Londra, și, de atunci, a fost montată pe mii de scene din întreaga lume. A câștigat Premiul Laurence Olivier pentru cea mai bună comedie, Premiul London Evening Standard pentru cea mai bună comedie. În 2013, într-un top al pieselor preferate de britanici, Liniște în culise! a ieșit pe locul al doilea. Spectacolul spune povestea montării unui spectacol de teatru, cu întreaga sa încărcătură de emoții și tensiune, entuziasm și epuizare. O comedie spumoasă, care lasă ușor deschisă ușa, pentru ca spectatorii să poată trage cu ochiul în culisele vieții fascinante și tumultoase de actor.

Distribuția:

IULIA POPESCU – Actriţă, interpreta Dnei Clackett /ION GÂLMĂ – Actor, interpretul lui Roger Lillicap, mai tânăr ca Dotty/ IOANA BÎNDAC – Actriţă, o interpretează pe Vicki/  MĂDĂLIN MANDIN – Actor, interpretul lui Philip Brent/ SIMONA POP – Actriţă, o interpretează pe Flavia Brent/ MIHAI GIURIȚAN – Actor, interpretul Hoţului/BOGDAN NECHIFOR – Regizor/ IOANA PREDESCU – Asistent regie/DAN COGĂLNICEANU – Regizor tehnic/ OANA HUIU – Sufleur/ VASILE DAVID – Mașinist șef, Electrician

Regia: Zalán Zakariás

Scenografia: Csiki Csaba

Regia tehnică: Vasile David, Constantin Bărbulescu

Lumini: Petrică Munteanu, Tudor Smeu, Tudor Damian

Sunet: Ovidiu Grădinar, Aflorei Florin

Sufleur: Marius Vladu

Durata spectacolului: 1h 50 minute (cu pauză)

Sâmbătă, 11 martie de la ora 18 : 00

Nesfârşitul Brâncuşi la  Centrul Cultural Reduta Brașov

 

Nesfârşitul Brâncuşi la Centrul Cultural Reduta Brașov
Nesfârşitul Brâncuşi la Centrul Cultural Reduta Brașov

Teatrul Sublim Art din Braşov prezintă în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, în data de 11 martie 2023, de la ora 18, piesa de teatru “Nesfârşitul Brâncuşi” – adaptare după „Infinitul Brâncuși” de Valeriu Butulescu.

Acţiunea piesei se petrece în 15 martie 1957, în atelierul din Paris al lui Constantin Brâncuşi.

Intuind “Marea Trecere” (ce avea să survină în acea noapte), marele sculptor are prilejul ca, împreună cu cei care îl îngrijeau (un cuplu de artiști români) și cu vizitatorii săi, să abordeze teme majore pentru existența umană: rostul omului pe pământ, iubirea pentru semeni, dragostea de ţară şi cinstirea tradiţiilor sale spirituale, menirea artistului în lume, tema morţii şi a mântuirii… Dialogul este profund, esenţializat şi totodată savuros, plin de viaţă. Atelierul din Montparnasse, încărcat de simboluri grație operelor expuse aici, devine o „Mică Românie”, cu atât mai valoroasă cu cât la acea dată România era devastată – social, material și spiritual – de comunism.

Plecarea lui Brâncuși din această lume este o alegorie a unei călătorii esențiale către izvoarele ființei umane, seninătatea sa capătând evidente valențe mioritice. Dealtfel, artistul mărturisea că „eu am fost întâi de toate ţăran. Ţăran am rămas şi azi”.

Sâmbătă, 11 martie de la ora 19 : 00

Mincinosul de Carlo Goldoni, la Teatrul Sică Alexandrescu 

Mincinosul la Teatrul Sică Alexandrescu
Mincinosul la Teatrul Sică Alexandrescu

Sinopsis

„Piesa lui Goldoni este o capodoperă a genului: scene de antologie, intrigă condusă cu abilitate, comic debordant… Dragoste, poezie, dramă… toate într-o piesă!

Cît de actuală este ea? Lelio (personajul principal) spune: Nici cel mai mare gazetar din Europa n-ar fi putut să născocească o poveste atît de bine ticluită. Au trecut aproape trei sute de ani de la scrierea acestei piese și parcă tot acolo suntem: minciunile sînt numite în piesă flori de spirit. Noi le numim fake news.   Avem dreptul să-l facem pe cel de lîngă noi să sufere doar în numele interesului personal? Cît de nocivă e minciuna? Cîtă comedie și dramă poate naște ea? Sunt întrebări pe care noi vrem doar să le punem iar fiecare își va da răspunsul lui. Carnavalul vieții învîrte de mii de ani aceeași strîmbă roată.” Vasile Nedelcu, regizor.

Distribuția:

Lelio: Gabriel Costea/ Pantalone: Mihai Giurițan/  Doctorul: Dan Cogălniceanu/ Rosaura: Anca Florea / Simona Pop/ Beatrice: Claudia Suliman/ Colombina: Iulia Popescu/ Arlechino: Gabriel Spahiu

Brighella: Vlad Jipa/ Florindo: Vlad Pavel/ Ottavio: Demis Muraru / Bogdan Nechifor/Birjarul, Poştaşul, Barcagiul, Băiatul de prăvălie: Relu Siriţeanu

Interpret chitară clasică: Prof. Univ. Dr. la Facultatea de Muzică a Universității ,,Transilvania” din Brașov: Corneliu  George  Voicescu

Regia: Vasile Nedelcu

Scenografia: Andra Bădulescu Vișniec

Coregrafia: Mălina Andrei

Muzica originală: Ovidiu Iloc

Regia tehnică: David Vasile, Constantin Bărbulescu

Lumini: Petrică Munteanu (maestru lumini), Tudor Smeu, Tudor Damian

Sunet: Ovidiu Grădinar (maestru sunet), Florin Aflorei

Sufleur: Marin Cârstea

Durata spectacolului: 2h 20 minute (fără pauză)

Duminică, 12 martie de la ora 19: 00

Bolnavul închipuit (de Molière) la Teatrul Sică Alexandrescu 

Bolnavul închipuit (de Molière) la Teatrul Sică Alexandrescu
Bolnavul închipuit (de Molière) la Teatrul Sică Alexandrescu

Una dintre cele mai misterioase figuri artistice ale secolului al XVII-lea, din Franța a fost Jean-Baptiste Molière. Jean-Baptiste s-a născut în 1622 într-o familie aristocratică. Tatăl a fost consilier onorific al regelui și creatorul unei școli specializate pentru copiii Curții, la care Molière a început ulterior să învețe.

Opera sa vastă cuprinde și piesa care se află la baza noului spectacol al Teatrului ,,Sică Alexandrescu”:

„BOLNAVUL ÎNCHIPUIT”

Opera este o îmbinare între comic și tragic. Este o dezbatere despre sentimentul uman al fricii de moarte, despre relația dintre natură și știință, o piesă filosofică și poetică, despre confruntarea dintre muritori și neant.

Distribuția:

ARGAN – Dan Cogălniceanu/ BÉLINE – Ioana Bîndac/ANGÉLIQUE – Amanda Petrișor/ BÉRALDE – Gabriel Costea/ CLÉANTE – Vlad Ianuș/ DIAFOIRUS – Viorica Geantă-Chelbea/ THOMAS DIAFOIRUS – Vlad Lință

DOMNUL PURGON – Mădălin Mandin/ DOMNUL FLEURANT – Relu Sirițanu/ DOMNUL BONNEFOI – Dan Nuță/ TOINNETE – Ligia Stan/ MOLIÈRE – Mihai Giurițan

Regia: Şerban  Puiu

Scenografia: Roxana și Andrei Răduț

Muzica: Vlad Ianuș

Regia tehnică: Vasile David, Constantin Bărbulescu

Lumini: Petrică Munteanu (maestru lumini), Tudor Smeu, Tudor Damian

Sunet: Ovidiu Grădinar (maestru sunet), Florin Aflorei

Sufleur: Marius Vladu

Durata spectacolului: 1h 50 minute (fără pauză)

STAND-UP COMEDY 

Luni, 6 martie de la ora 18: 30

Voineag, Ana-Maria Calița & Andrei Garici – “Așa a fost să fie!” Stand Up Comedy la Deane’s 

Voineag, Ana-Maria Calița & Andrei Garici - "Așa a fost să fie!" | Stand Up Comedy la Deane's 
Voineag, Ana-Maria Calița & Andrei Garici – “Așa a fost să fie!” | Stand Up Comedy la Deane’s

Când Andrei Garici a început să spună primele cuvinte, Ana-Maria Calița nici nu era planificată să iasă în lume.

Apoi, anii au trecut și cei doi s-au cunoscut, uniți de dorința lor de a face Stand-Up Comedy.

Unii ar spune că ar putea să-i fie tată, dar cine suntem noi să oprim oamenii să vorbească.
Ar fi putut să fie rude dar… sunt doar colegi. “Așa a fost să fie!“

Te așteptăm la spectacol Luni de la 18:30, 6 martie 2023!
Informații la 0726 688 658

PARTY 

Marți, 7 martie de la ora 21 : 00 

Tuesday Karaoke la Deane’s 

Tuesday Karaoke la Deane's Brașov
Tuesday Karaoke la Deane’s Brașov

Dacă e Marți, e KARAOKE Night!

Asta înseamnă că abia așteptăm să te vedem pe scenă!
Serile cu karaoke sunt printre preferatele noastre, pentru că sunt cu voie bună, distracție și curaj!

Punem Guinness-ul la rece, pregătim un vin bun și aranjăm scena pentru starul din tine!

În fiecare Marți, de la ora 21:00, cu gazda noastră, Liviu Dabija.

Detalii & rezervări: 0734 010 203
Locație: strada Republicii, nr. 19, Brașov

Miercuri, 8 martie de la ora 20 : 00

Party – 8 Martie la  Deane’s 

Party - 8 Martie la Deane's Brașov
Party – 8 Martie la Deane’s Brașov

De 8 Martie, după ce terminăm cu florile și pupăturile pe obraji, ne vedem în Deane’s să peeeeetreeeeceeem împreună!

Ne aruncăm grijile în shoturi și pahare cu vin și dansăm împreună până în zori.
O dată e ziua femeilor!

CONCERTE 

Miercuri, 8 martie de la ora 20: 00

Mid-Week Jazz | Ana Maria Galea & Daniel Csikos la Aftăr Hours 

Mid-Week Jazz | Ana Maria Galea & Daniel Csikos la Aftăr Hours Brașov
Mid-Week Jazz | Ana Maria Galea & Daniel Csikos la Aftăr Hours Brașov

𝗗𝗔𝗬𝗦 𝗢𝗙 𝗪𝗜𝗡𝗘 𝗔𝗡𝗗 𝗥𝗢𝗦𝗘𝗦
𝗔𝗻𝗮 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗚𝗮𝗹𝗲𝗮 – 𝘃𝗼𝗰𝗲
𝗗𝗮𝗻𝗶𝗲𝗹 𝗖𝘀𝗶𝗸𝗼𝘀 – 𝗽𝗶𝗮𝗻

Un proiect sincer, direct, concentrat în jurul a doi muzicieni cu vastă experiență concertistică împreună, cunoscuți sub numele de “New Landscapes”.

Cuvântul rostit de actrița și vocalista Anamaria Galea și combinația armonioasă între pian și voce creează o experiență sonoră unică.

Pornind de la o temă semnată Henri Mancini, concertul propune marcarea unor etape importante ale muzicii de jazz. Cântece precum „Autumn leaves”, „La vie en rose”, superba bossa-nova scrisă de compozitorul A.C Jobim sau „Iubirea noastră nu are apus”, compoziția muzicianului român Titel Popovici pe versuri de Anca Parghel sunt câteva dintre alegerile celor doi artiști.

De la swing la bossa-nova, baladă ori jazz-vals, toate temele prezentate sunt teme despre dragoste care vin să întărească convingerea că Ana Maria Galea este o cântăreață eminamente lirică care dispune în același timp de forță, acuratețe a intonației și expresivitate.

Ne vedem cu ei miercuri, 8 martie!
Acces 35 lei
Bilete pe www.biletebrasov.ro și la intrare în seara evenimentului în limita disponibilității.

Joi, 9 martie de la ora 20: 00

Ana Coman | Lansare album „Pretext” la Rockstadt Brașov

Ana Coman | Lansare album „Pretext” la Rockstadt Brașov
Ana Coman | Lansare album „Pretext” la Rockstadt Brașov

Ana Coman vine cu noul album la Rockstadt.

Un pretext e o cale prin care din doi străini putem face suflete pereche.

Un pretext poate fi un pahar de vin, pentru că, în contextul potrivit, devine mai mult decât un simplu pahar. Orele se scurg altfel în fața lui, iar aburii alcoolului nu încețoșează mintea, ci mai degrabă ne ademenesc să avem o fărâmă de nesăbuință de care cu toții avem nevoie uneori. Un pahar de vin e un pretext să ne apropiem. E un început, iar noi tânjim după începuturi.

Un pretext e o cale prin care putem crea un „pentru totdeauna”, sau cel puțin o amintire atât de vie, încât ea să supraviețuiască pentru eternitate într-un cântec.

EXPOZIȚII 

Marți 7 martie de la ora 9: 00

Expoziție: Teofil Mihăilescu – Brașov. Atmosferă, arhitectură și spațiu urban

Teofil Mihăilescu - Brașov. Atmosferă, arhitectură și spațiu urban
Teofil Mihăilescu – Brașov. Atmosferă, arhitectură și spațiu urban

Muzeul de Artă Brașov invită publicul brașovean la o amplă expoziție de fotografie care clădește noi punți emoționale între oraș și locuitorii săi.

Locul desfășurării: Muzeul de Artă Brașov, B-dul Eroilor nr. 21

Perioada: 16 decembrie 2022 – 2 aprilie 2023

Expoziția pleacă de la un proiect de cercetare al arhitectului Teofil Mihăilescu prin care fotografii de arhivă ale Brașovului sunt alăturate fotografiilor sale contemporane, creând astfel imagini îngemănate și o punte temporală. Aceste juxtapuneri sunt menite să redea dezvoltarea unui organism viu, un oraș iubit care este într-un proces constant de transformări arhitecturale.

Teofil Mihăilescu (n. 1973) este arhitect, fotograf, scriitor şi artist român. Absolvent al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu din Bucureşti şi profesor al Universităţii Transilvaniadin Braşov, Teofil Mihăilescu este membru fondator al Ordinului Arhitecţilordin România (Filiala Braşov-Covasna-Harghita)şi conduce Biroul de Arhitectură Teofil Mihăilescu. Experienţele profesionale la J. Paul Getty Museurn (Los Angeles), Roya! Institute ofTechnology (Stockholm), Politecnico di Milano, Universită legii Studi di Genova, Universită. di Pisa şi Oslo Metropolitan University, practica de arhitectură şi proiectele sale culturale îi împlinesc un complex parcurs profesional ce include arhitectura, fotografia, artele, muzica şi scrisul ca mijloace de explorare antropologică a lumii.

Miercuri, 8 martie de la ora 10: 00

Expoziția „O poveste dulce”  la   Muzeul Casa Mureșenilor Brașov

O-poveste-dulce-Muzeul-Casa-Muresenilor-Brasov
O-poveste-dulce-Muzeul-Casa-Muresenilor-Brasov

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov, instituție publică de interes județean, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Brașov și Muzeul Jucăriilor din București, vă invită la expoziția „O poveste dulce”.

Expoziția cuprinde peste șase sute de cutii de bomboane de ciocolată din colecția fraților Dumitru. Dintre cutiile de bomboane deosebite amintim mărcile „Casa Capșa”, „Anghelescu”, „Zamfirescu”, „Regina Maria”, dar și mărcile brașovene „Hess”, prima fabrică de ciocolată din Transilvania, „Stollwerck”, „Dezrobirea”, „CIBO” și multe altele.

În cadrul expoziției vor avea loc în perioada decembrie 2022- februarie 2023 ateliere de educație muzeală cu degustare de ciocolată după o rețetă belgiană de la un producător renumit din Brașov, dar și conferinițe susținute de specialiști care au lucrat la fabrica de ciocolată din Brașov.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 8 decembrie 2022-25 februarie 2023.

ALTE EVENIMENTE 

Miercuri, 8 martie de la ora 19 : 00 

Burlesque Night for Ladies la Velo Coffee 

Burlesque Night for Ladies la Velo Coffee RO Brașov
Burlesque Night for Ladies la Velo Coffee RO Brașov

Cum ar fi să îți faci timp ca să îți celebrezi feminitatea?
Cum ar fi să îți dedici câteva ore şi să te bucuri de o întâlnire cu:
Discuții captivante şi poveşti tentante
Activități spicy şi savuroase care îți vor aduce cu siguranță zâmbetul pe buze
Muzică pe ritmuri caliente
Male Cabaret Show

Vino pe 8 martie, de la 7PM, la Velo Coffee, la un eveniment creat de două femei artiste – pentru femei! Ți-am pregătit o seară în care totul este despre tine: femeie, prietenă, doamnă, mamă, soție, partener, om de profesie.
Într-un spațiu de siguranță, te aşteptăm cu prietenie să te bucuri de un eveniment cu o tematică care explorează eternul feminin blând, curajos, senzual, puternic, dibace, creativ, pasional, iubitor, minunat.

Te încurajăm să îți alegi o ținută îndrăzneață/grațioasă/misterioasă în tema Burlesque, ca să trăim din plin savoarea evenimentului.

Avem şi o surpriză elegantă, cochetă, artistică: private show exploziv! Male Cabaret show cu un dansator sportiv de performanță, experimentat in stilul de cabaret!
And yes, things will get HOT!

Bilet: 70 RON
Lasă-te purtată de intuiție şi rezervă locul acum pe Whatsapp – 0720 009 263
Locuri limitate

Miercuri, 8 martie de la ora 20 : 00 

The Beer and Knowledge Pub Quiz la Deane’s

The Beer and Knowledge Pub Quiz la Deane's Brașov
The Beer and Knowledge Pub Quiz la Deane’s Brașov

Deane’s Irish Pub & Grill va invita in fiecare miercuri de la ora 20:00 sa va petreceti seara alaturi de prieteni intr-o atmosfera placuta si sa va testati cunostintele intr-un mod distractiv la un concurs de cultura generala mai diferit.   Rezervari la: 0729.899.149
(folositi cu incredere, nu putem garanta mereu ca persoanele care nu anunta participarea vor avea acomodari propice)

Joi, 9 martie de la ora 19 : 00

Live Music la Albert Social Bistro 

Live Music Albert
Live Music Albert

Filarmonica Brașov e prea mare pentru noi? Nu-i nimic, ne vom bucura de membrii Filarmonicii pe rând.

În fiecare joi ne vom bucura de doi membri ai Filarmonicii care vor “presta” cu pricepere pentru buna voastră dispoziție.
Începem cu domnul Albert (ce nume frumos) Laszlo la acordeon, care, în fiecare seară de joi, va invita câte un coleg pentru o nouă și armonioasă colaborare.

Practic, la Albert ne vom bucura de un Albert, un acordeon și-un invitat surpriză.

Serile de joi vor fi perfecte, așa cum gătim noi!

Vineri, 10 martie de la ora 19 : 00

Jazz the Night Away la  Barrique

jazz the night away. barrique garden
jazz the night away. barrique garden

Jazz-ul este hrana sufletului, a emoțiilor și a stării de bine. Atunci când este îmbinată cu vinuri alese , atmosferă caldă și intimitate, fac rețeta perfectă pentru o seară de vineri reușită.

În fiecare vineri, te așteptăm la Barrique Garden să te lași purtat de melodiile invitaților noștri speciali Alin Radu și Sorin Radu , iar de vin ne ocupăm noi. Alege din zeci de sortimente autohtone sau internaționale, atent alese pentru a se potrivi cu melancolia ritmurilor jazz.

Ești invitatul nostru într-un cadru de poveste, ascuns în spatele zidurilor fostei cetăți ale Brașovului. La noi te vei putea bucura de atmosfera bistro-urilor franțuzești, de intimitatea de care are nevoie o poveste bună, de vinuri de colecție și desigur, de muzică live.

Te așteptăm la Barrique Garden | Str. Mureșenilor nr. 3, Brașov (intrare din str. Mureșenilor sau din Piațeta Brassai) | în fiecare vineri, începând cu ora 19:00.

Sâmbătă, 11 martie de la ora 10 : 30

Atelier de pictură și desen pentru adulți la  INSPIRATIO

 

Atelier de pictură și desen pentru adulți la Inspiratio
Atelier de pictură și desen pentru adulți la Inspiratio

Ana-Maria GălețeanuMi-am propus să creez atmosfera de atelier și te invit cu entuziasm la joacă, experimentat și descoperit cât de frumoasă este lumea artei. La atelierul acesta vom descoperi tehnici de desen și de pictură. Tema* atelierului va fi inspirată de ceea ce ne oferă fiecăruia luna martie.

*Dacă ai o altă idee pentru atelier, te rog să vii cu ea pe 11 martie ca să o dezvoltăm împreună.

Atelierul durează ~3h’.

🌱 Ziua de lucru este 11 martie 2023 de la 10:30.

🌱 Adresa este: Strada Johannes Honterus nr.8, Brasov (vis-a-vis de Biserica Neagră)

🌱 Sunt 15 locuri disponibile.

🌱 Data limită pentru înscrieri este 3 martie.

🌱 Tema de lucru va bifa acele elemente care îți vor aduce o bună înțelegere a modului în care poți da formă unei idei: noțiuni de limbaj plastic, tehnici de lucru și experiență.

🌱 La finalul atelierului, vei avea o lucrare realizată de tine numai bună de pus în ramă.

🌱 Atelierul se ține cu minim 8 adulți înscriși.

Sâmbătă, 11 martie de la ora 18: 30

Elixirul dragostei la  Opera Brașov

Elixirul dragostei la Opera Brașov
Elixirul dragostei la Opera Brașov

Distribuția:
Nemorino – Liviu Iftene/ Adina – Silvia Micu/Belcore – Alexandru Chiriac/ Dulcamara – Marian Rește/Giannetta – Asineta Răducan/Notarul – Adrian Scriminț/ Un soldat – Cristian Dicu/
Asistenții lui Dulcamara – Matei Rada, Adrian Scriminț, Deak Attila Valentin

Orchestra, Corul și Baletul Operei Brașov

Dirijor: Traian Ichim
Regia artistică: Claudia Machedon
Scenografia: Rodica Garștea
Dirijor cor: Dragoș-Mihai Cohal
Coregrafia: Alexandru Fotescu
Asistenți regie: Valentina Mărgăraș, Nicoleta Chirilă
Mișcare scenică: Ramona Mezei
Regie scenă: Marilena Aldea

În stagiunea 2022 – 2023, accesul copiilor la spectacolele de operă și operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani!

Biletele pentru evenimentele lunii martie 2023 se pun în vânzare de luni, 13 februarie 2023, începând cu ora 10.00, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor (în cazul în care rămân bilete disponibile).
Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută