Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2023
Evenimente Zile si Nopti

„Școala Altfel” la Muzeul de Etnografie Brașov

Alina Mușina De Alina Mușina
Comentarii „Școala Altfel” la Muzeul de Etnografie Brașov Share „Școala Altfel” la Muzeul de Etnografie Brașov


În perioada martie – aprilie 2023, la Muzeul de Etnografie Brașov  se desfășoară programul “Școala Altfel”

“Școala altfel” este un program național al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socioemoționale în rândul copiilor, iar Muzeul de Etnografie Brașov, prin evenimentele înscrise în Programul acțiunilor culturale anuale prin Programul de pedagogie muzeală contribuie din plin la misiunea sa educativă.

Și pentru că Ziua Mărțișorului și Ziua Femeii bat la ușă, Muzeul de Etnografie Brașov a ales ca suport al exprimării creativității o inimă din lemn pe care cei mici o pot dărui celei mai importante femei din viața lor: mama, bunica, sora etc.

La toate filialele sale, Muzeul de Etnografie Brașov a dat startul ghidajelor și atelierelor interactive pentru copiii care, în aceste zile, desfășoară activități în cadrul programului “Școala Altfel”.

Muzeul mulțumește cadrelor didactice pentru interesul manifestat, pentru entuziasmul și profesionalismul cu care au răspuns invitației sale sau au venit în întâmpinarea programelor pe care le-a pregătit. Cele mai așteptate sunt atelierele de pictură pe lemn, în cadrul cărora cei mici vor deprinde abilitatea de a picta modele tradiționale pe care le întâlnim frumos reprezentate mai ales pe mobilierul vechi.

 

 

Afiș eveniment "Școala Altfel" la Muzeul de Etnografie Brașov
Afiș eveniment “Școala Altfel” la Muzeul de Etnografie Brașov

 

 


Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută