Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/02/2023
Artă & Cultură / Teatru

“Micul Prinţ” la ARCUB, pe 5 ş 26 martie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii “Micul Prinţ” la ARCUB, pe 5 ş 26 martie Share “Micul Prinţ” la ARCUB, pe 5 ş 26 martie
“Micul Prinţ” la ARCUB, pe 5 ş 26 martie


“Micul Prinţ” la ARCUB, pe 5 şi 26 martie

Spectacolul “Micul Prinţ”, producţie a Teatrului “Stela Popescu”, adaptare după povestea lui Antoine de Saint-Exupéry, Un concept teatru – dans de Ioana Macarie se joacă la ARCUB Sala Mare pe 5 şi 26 martie, ora 19. În distribuţie  Alexandru Flororiu, Cătălin Frăsinescu, Denisa Ispir, Cosmin Vasile, Silvia Maurițiu, Manuela Hărăbor şi nu numai.

După cum declara Ioana Macarie :

Micul Prinț revine mai proaspăt de fiecare dată. Dacă actriţa Manuela Hărăbor s-a alăturat în 2022 distribuţiei în rolul Șarpelui, iată ca în 2023 vine alături de noi şi Anca Pascu. Minunatul prinț Alex Floroiu alături de Aviatorul Cătălin Frasinescu va așteaptă la o poveste despre prietenia autentică. Un spectacol de teatru-dans despre bucuria copilăriei.”

Micul prinț” este o călătorie stelară a doi prieteni, un cuplu copil – adult, o relație umană care poate fi regăsită în orice familie. În această aventură, copilul întâlnește personaje care îl ajută să descopere și să prețuiască lucrurile valoroase din viață – bucuria și jocul, generozitatea, bunătatea și frumusețea. Tot ele îi vor călăuzi în anevoiosul și uneori durerosul proces de maturizare. Adultul face o călătorie în sens invers, descoperind importanța inocenței în viața matură.

“Micul Prinţ” la ARCUB, pe 5 ş 26 martie

Micul prinț” vorbește despre prietenie în sensul ei cel mai pur, prietenia care depășește barierele de vârstă și spațiu. De ce teatru – dans ? Dansul este un limbaj universal care transmite emoții și care ”traduce” mesaje complicate pe înțelesul copiilor de orice vârstă, păstrând intacte semnificațiile și complexitatea textului original. Vă așteptăm să ne fiți alături la un spectacol sensibil și foarte specială.

Acces 4 +

Durata: 60 minute fără pauză

Bilete pe www.teatrulstelapopescu.ro, www.mystage.rowww.iabilet.ro, bilet.ro și theatrum.ro

“Micul Prinţ” la ARCUB, pe 5 ş 26 martie

www.teatrulstelapopescu.ro

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu

www.instagram.com/teatrulstelapopescu

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută