Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/10/2022
Lifestyle / Destinații turistice

#AniiDrumeției – “Trei experiențe în aer liber la care să participi în prima jumătate a lunii noiembrie” de Sandy Stancu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii #AniiDrumeției – “Trei experiențe în aer liber la care să participi în prima jumătate a lunii noiembrie” de Sandy Stancu Share #AniiDrumeției – “Trei experiențe în aer liber la care să participi în prima jumătate a lunii noiembrie” de Sandy Stancu


Toamna ne oferă cadrul perfect pentru experiențe în aer liber, cu contraste calde și covoare de frunze pretutindeni. Anii Drumeției au pregătit o listă generoasă de evenimente care au loc în natură, dintre care vă recomand 3 – la care e musai să ajungeți.

 

#AniiDrumeției - "Trei experiențe în aer liber la care să participi în prima jumătate a lunii noiembrie" de Sandy Stancu

 

Experiență pe Via Transilvanica cu degustare de vin local

Evenimentul are loc pe 5 noiembrie și este compus dintr-o drumeție ghidată de Ioana Pătrășcoiu, pe segmentul din Via Transilvanica ce este cuprins între Mediaș și Bazna. Experiența e completată cu o degustare de vin, care vă va dezlega simțurile și vă va convinge încă o dată – în cazul în care mai era nevoie – de frumusețea locurilor, a oamenilor și a gustărilor locale.

 

Drumeție cu vizită la cetate și popas la Agora Cisnădioara

Tot pe 5 noiembrie – va trebui să alegeți și, știu, nu e deloc ușor – Camelia Popelca, ghid de turism și vânător de apusuri, vă propune o drumeție tip circuit: Rășinari – Cisnădioara, care îmbină mișcarea în aer liber cu o vizită culturală la Cetatea Cisnădioara și popas la Agora. Rețeta perfectă pentru o zi de sâmbătă.

 

Drumeție cu prânz la stână

Pe 12 noiembrie mergem împreună cu Catri Naicu în Ilimbav, de unde urcăm la stână ca să  luăm prânzul cu ciobanii. Bucate bio, se înțelege. Experiența e musai de trăit măcar o dată, mai ales dacă ați crescut la bloc – pardon, la oraș. Sunt mari șansele să trezească ceva neașteptat în voi, cum ar fi gândul că vreți să locuiți departe de forfota orașului.

Acestea sunt recomandările mele pentru zilele ce urmează, sper să vă facă cu ochiul. 😉

Mai multe informații despre ghizi, echipamentul necesar și costuri găsiți pe aniidrumetiei.ro/drumetii.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.