Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/10/2022
Evenimente

Sibiul, capitala dansului sportiv, în weekend-ul 4-6 noiembrie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sibiul, capitala dansului sportiv, în weekend-ul 4-6 noiembrie Share Sibiul, capitala dansului sportiv, în weekend-ul 4-6 noiembrie


Peste 1.500 de sportivi din 42 de țări și peste 110 arbitri și oficiali români și internaționali vin la Sibiu, la Transylvanian Grand Prix, cea mai importantă competiție de dans sportiv din România. Concursul are loc între 4 și 6 noiembrie, la Sala Transilvania, pe o suprafață de competiție de 24 x 16 metri. Întreaga sală va fi amenajată sub forma unei imense săli de bal pentru acest eveniment. În premieră în România, clubul Fantasy Dance a obținut drepturile de a organiza în cadrul Transylvanian Grand Prix nu mai puțin de trei campionate mondiale și un campionat european, în același weekend. Sibiul va găzdui campionatul mondial de sub 21 Latino, campionatul mondial de seniori I Standard, campionatul mondial de showdance Standard și campionatul european de tineret Standard.

 

Sibiul, capitala dansului sportiv, în weekend-ul 4-6 noiembrie Sibiul, capitala dansului sportiv, în weekend-ul 4-6 noiembrie Sibiul, capitala dansului sportiv, în weekend-ul 4-6 noiembrie

 

Pe lângă aceste patru competiții, openul de dans sportiv ce va avea loc la Sibiu va fi structurat pe categorii de vârstă, plecând de la 6 ani până la Seniori I (peste 35 ani), care vor performa în cele trei zile. Prima zi e dedicată sportivilor care practică dansul sportiv ca hobby și celor ce corespund categoriilor de experiență E și D. A doua și a treia zi sunt dedicate calificărilor tuturor participanților de la World Open, Campionate Mondiale și Campionatul European, împreună cu finalele celor mai așteptate competiții din eveniment, care se vor desfășura în ultima parte a evenimentului.

 

Sibiul, capitala dansului sportiv, în weekend-ul 4-6 noiembrie

 

Transylvanian Grand Prix începe în 4 noiembrie, la ora 11, cu competițiile naționale pe clase valorice. În 5 noiembrie pe ringul de dans vor intra participanții înscriși în Open-ul internațional, în ordinea categoriei de vârstă, la secțiunea standard și latino împreună cu Campionatele Mondiale de Sub 21 Latino și Showdance Standard iar duminică vine rândul Campionatului Mondial de Senior I Standard și Campionatului European de Tineret Standard. Biletele pentru acest eveniment sunt puse în vânzare pe site-ul Kompostor.ro. Proiectul e cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu prin Agenda Sportivă 2022.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută