Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/10/2022
Eat & Drink / Drink

VIN | 6 locuri din țară unde poți să te bucuri de un pahar de vin bun

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii VIN | 6 locuri din țară unde poți să te bucuri de un pahar de vin bun Share VIN | 6 locuri din țară unde poți să te bucuri de un pahar de vin bun
vin


VIN | 6 locuri din țară unde poți să te bucuri de un pahar de vin bun

E toamnă, așa că dăm berea pe vin. Bineînțeles, mai există încă o mulțime de alte motive pentru care merită să facem această trecere, dar toamna este pretextul ideal.

Iată, așadar, șase locuri din țară unde poți oricând să încerci un pahar de vin bun:

BucureștiCozy Corks

Vin

Str. Băcani 1
Tel. : 0740.108.048

La Corks Cozy Bar vei găsi o mare diversitate de vinuri la pahar, dar și gustări care să se potrivească cu diferitele soiuri. De asemenea, Corks este un wine bar fără pretenții, fără fițe și care nu se dorește a fi exclusivist sau elitist.

BrașovMa Cocotte Gastro Wine Bar

VIN | 6 locuri din țară unde poți să te bucuri de un pahar de vin bun

Str. Nicopole 34A
Tel: 0741.671.596

Ma Cocotte este un gastrobar aflat pe o stradă din spatele Dealului Cetății. Meniul aduce laolaltă o sortimentație diversificată de vinuri, în asociere cu partea gastronomică internațională. Destul de des, aici au loc și sesiuni de wine tasting.

ClujBujole

vin

Piața Unirii 15
Tel.: 0739.932.247

Cei de la Bujole și-au modificat recent meniul de vinuri. Au peste 70 de etichete locale și internaționale, iar în funcție de vinul ales, ți se vor recomanda și feluri de mâncare din meniul lor care să se potrivească și să-i amplifice gustul.

TimișoaraVinto

Vin

Str. Florimund Mercy 4
Tel.: 0755.080.028

Vinto este un wine bar & restaurant unde se gătește în tandem cu cele patru anotimpuri şi cu inspiraţie din cultura culinară a regiunilor viticole. Conceptul se bazează pe gastro socializare sau „sharing”. Au un meniu cu peste 200 de etichete de vinuri. Deci, ai de unde alege!

Iași – HORA Wine

Vin

Șoseaua Arcu 4
Tel.: 0763.234.809

HORA își propune să-i familiarizeze pe ieșeni cu marea diversitate a mărcilor de vin produse în România și Republica Moldova. În același timp, ei și-au făcut o misiune din a-și informa clienții în mod exhaustiv și profesionist despre practicarea vinificației contemporane și tradiționale de pe ambele maluri românești ale Prutului.

Constanța – Popina

vin

Str. Mihai Eminescu 29
Tel.: 0730.042.244

În mod paradoxal, e greu să găsești un wine bar în Constanța. Dar cei de la Popina au suficiente sortimente de vinuri bune care să meargă de minune cu meniul, ce se vrea un manifest al gustului simplu, local și modest – autentic dobrogean. În plus, fiecare brunch luat aici e o aventură prin bucătăria minunată a acestei zone.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.