Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/04/2022
Eat & Drink

6 locuri din țară unde poți lua un brunch memorabil

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 6 locuri din țară unde poți lua un brunch memorabil Share 6 locuri din țară unde poți lua un brunch memorabil


Cea mai importantă masă a zilei nu este micul dejun, ci brunch-ul. Deci, o idee bună e să transformi această ocazie într-una memorabilă și pe care să-ți dorești s-o transformi într-un obicei. Iată 6 locuri din țară în care poți să faci asta cu brio: 

București – Ever After 

Ever After e un local de poveste, din mai multe motive. Bineînțeles, mâncarea – e suficient să arunci un ochi pe pozele pe care le pun pe rețelele de socializare pentru a te convinge că vrei să iei următorul brunch aici. Un alt motiv este designul interior, dar și cocktailurile de basm.

Adresă: Mendeleev 5
Tel: 0729.088.081

6 locuri din țară unde poți lua un brunch memorabil

Brașov – Ograda 

Ograda are în meniu multe lucruri bune, gătite cu ingrediente în mare parte de proveniență locală. Locul arată bine, fără să fie pretențios, iar un brunch aici te poate convinge să pleci acasă și cu câteva produse locale cumpărate din vitrinele de aici. 

Adresă: Piața Sfatului 14

6 locuri din țară unde poți lua un brunch memorabil

Cluj – Cimbru 

La Cimbru Restaurant imaginația și măiestria în bucătărie sunt la ele acasă. Aici se face ceea ce se numește Author Cuisine, adică se gătește în funcție de inspirație și săptămânal în meniu mai apar și alte nebunii. Mâncarea e demențială. 

Adresă: Decebal 37
Tel: 0732.043.710

6 locuri din țară unde poți lua un brunch memorabil

Timișoara – Homemade 

Meniul de la Homemade e unul sezonier, cu preparate delicioase reinterpretate, schimbat o dată la trei luni și urmărind ciclurile naturii. De reținut că multe dintre preparatele de aici pot fi catalogate fără nicio ezitare și drept „comfort food”.

Adresă: Gheorghe Doja 40
Telefon: 0730.832.299

6 locuri din țară unde poți lua un brunch memorabil

Iași – Bistro La Noi 

Iată și un bistro mic, chic, unde vei găsi oameni primitori și o atmosferă plăcută. Bistro La Noi e o mică oază de liniște în centrul orașului, dar și locul unde mâncarea delicioasă face echipă bună cu băuturile românești, cafeaua de specialitate și ospitalitatea oamenilor. E cu siguranță unul dintre cele mai plăcute locuri unde poți să iei un brunch în Iași.

Adresă: Ștefan cel Mare și Sfânt 8
Telefon: 0753.353.956

6 locuri din țară unde poți lua un brunch memorabil

Constanța – Popina 

La doi pași de plaja Neversea (Modern), dar ferit de îmbulzeala turistică se află restaurant Popina, cu un meniu ce se vrea un manifest al gustului simplu, local și modest – autentic dobrogean. Fiecare brunch luat aici e o aventură prin bucătăria minunată a acestei zone. 

Adresă: Mihai Eminescu 29
Tel: 0730.042.244

6 locuri din țară unde poți lua un brunch memorabil

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.