Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2022
TV

Din 23 octombrie, duminică de la 22:00, bucătăria E! se încinge în emisiunea Celebrity Beef prezentată de Joel McHale

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Din 23 octombrie, duminică de la 22:00, bucătăria E! se încinge în emisiunea Celebrity Beef prezentată de Joel McHale Share Din 23 octombrie, duminică de la 22:00, bucătăria E! se încinge în emisiunea Celebrity Beef prezentată de Joel McHale
celebrity beef


Joel McHale revine la E! Entertainment în calitate de prezentator și producător executiv al emisiunii Celebrity Beef, emisiune de gătit care transformă conflictele din lumea divertismentului în competiții culinare. Premiera are loc duminică, pe 23 octombrie, de la 22:00! 

 

Două celebrități se vor înfrunta în bucătărie prin prepararea celei mai delicioase rețete

Emisiunea plină de accente comice aduce față în față două celebrități, care se vor înfrunta în bucătărie prin prepararea celei mai delicioase rețete, direct dintre dealurile de la Hollywood. Pe măsură ce vedetele încearcă să-și regleze conturile în bucătărie, atmosfera se încinge și dezvăluie adevăratele motive ale rivalității dintre ele. În calitate de gazdă, Joel este însărcinat și cu rolul de acuzator, judecător și juriu. El încearcă să îi încurce prin diferite provocări în timpul procesului de creație.  Câștigătorul provocărilor primește ingrediente mai bune, iar învinsul este pedepsit prin privarea de cuțite, spre exemplu, sau înlocuirea lor cu unelte de grădinărit. La finalul competiției, Joel va juriza preparatele și va decide câștigătorul concursului și al conflictului. Câștigătorul pleacă acasă cu trofeul și va dona câștigul de $10,000 unei cauze umanitare la alegere.

 

Vedetele care au acceptat provocarea confruntării în primul sezon sunt: Cheryl Hines & Rachael Harris, Ben Higgins & Nick Viall, Cynthia Bailey & Todd Bridges, Andy Grammer & Justin Baldoni, Justin Sylvester & Loni Love, Dolores Catania & Caroline Manzo, Missi Pyle & Jeff Lewis și Nikki & Brie Bella.  

Celebrity Beef este produs de The Content Group, parte a Asylum Entertainment Group, cu Joel McHale, Rebecca Hertz, Steven Michaels, Jodi Flynn, James Macnab, Andi Walker Ochoa și Ariel Brozell în rolurile de producători executivi. 

 

Emisiunea care transformă conflictele între vedete în competiții culinare

3, 2, 1 … Să înceapă gătitul la E! cu Celebrity Beef, emisiunea care transformă conflictele între vedete în competiții culinare, prezentată de Joel McHale și difuzată din 23 octombrie, duminica de la 22:00!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută