Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/09/2022
Lifestyle / Sport

SCM U Craiova i-a suflat la două puncte distanță victoria Memorialului ”Elemer Tordai” echipei de baschet a Sibiului

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii SCM U Craiova i-a suflat la două puncte distanță victoria Memorialului ”Elemer Tordai” echipei de baschet a Sibiului Share SCM U Craiova i-a suflat la două puncte distanță victoria Memorialului ”Elemer Tordai” echipei de baschet a Sibiului


Finala mare a turneului amical Memorialul „Elemer Tordai” s-a încheiat cu scorul 78-76 în favoarea echipei SCM U Craiova.

CSU Sibiu a fost la un pas să câștige Memorialul „Elemer Tordai” în finala disputată împotriva echipei SCM U Craiova. Primul sfert al confruntării a fost de acomodare, cu multe ratări de ambele părți, fiind, de altfel, și sfertul cu cele mai puține puncte marcate. Sibienii au reușit 13 în timp ce craiovenii au reușit 18 puncte în primele 10 minute ale confruntării.

Sfertul secund a fost ceva mai strâns, dar tot cu echipa din Craiova la conducere. La pauza mare, SCM U Craiova conducea cu 41-33. Sibienii au reușit să recupereze 4 puncte în sfertul 3 și au început fulminant ultimul act al confruntării, reușind chiar să conducă la 8 puncte diferență. Oltenii au revenit pe final și soarta partidei s-a decis în ultimele secunde, când craiovenii au marcat pe contraatac și au închis meciul la 78-76.

Dallas Walton a fost cel mai bun jucător al CSU Sibiu, cu 17 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Daniel Manchon a reușit și el 17 puncte și 5 recuperări. Roberts Blumbergs a totalizat 16 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. Au mai evoluat: Basti Ionescu – 5 puncte, Mirel Dragoste – 4 puncte, Daniel Banciu – 3 puncte, Aurelian Gavriloaia – 2 puncte, Baris Ozkan – 2 puncte și Bogdan Bădițașcu.

„Nu a fost un meci bun pentru noi. Am făcut o primă repriză slabă. Nu am respectat planul de joc. Nici în repriza secundă nu am făcut-o întocmai, dar am luptat, am concurat, fără să respectăm lucrurile bune. Am pierdut și din cauza faptului că aribtrii au luat o decizie ciudată. Este prima dată în viața mea când văd așa ceva, dar este ok. Suntem departe de nivelul pe care ni-l dorim. Foarte departe. Dar mai avem încă șapte zile pentru a fi pregătiți de primul meci al sezonului” a concluzionat Miguel Angel Hoyo, antrenorul principal al BC CSU Sibiu, pentru site-ul oficial al grupării.

În finala mică de la Memorialul Elemer Tordai, CSA Steaua București a reușit să se impună în confruntarea pentru locul 3 cu CSM Târgu Mureș, scor 86-82.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută