Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/09/2022
Festival Artă & Cultură / Teatru

Peste 17.000 de spectatori la WonderPuck 2022

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Peste 17.000 de spectatori la WonderPuck 2022 Share Peste 17.000 de spectatori la WonderPuck 2022


De-a lungul unui weekend în care dress code-ul a constat în umbreluțe colorate, pelerine și cizme de ploaie, Festivalul Stradal WonderPuck a reunit un număr impresionant de spectatori.

Peste 17.000 de spectatori la WonderPuck 2022

Peste 17.000 de persoane s-au bucurat de-a lungul a trei zile de spectacole de teatru de păpuși și marionete, artiști pe picioroange, concerte, ateliere și multe altele. Au urcat pe scenele de la Castelul Bánffy de la Bonțida, Piața Unirii, Muzeul de Artă Cluj și Muzeul Etnografic al Transilvaniei artiști din Australia, Brazilia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Republica Moldova, Ungaria și România. Pe lângă spectacolele propriu-zise, cei mici s-au bucurat de baloane, păpuși-gigant sau experimente științifice, au dansat alături de părinți în toate locațiile și au râs pe săturate. Intrarea la toate evenimentele din cadrul WonderPuck 2022 a fost liberă!

" "

 

Proiect realizat de Teatrul de Păpuși „Puck”, Asociația ESUA, Clubul Lions, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și a Administrației Fondului Cultural Național.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută