Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2022
Artă & Cultură / Teatru

„Bani, timp și alți demoni”, în regia dramaturgului Radu Popescu, deschide stagiunea de toamnă a Teatrului Godot

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii „Bani, timp și alți demoni”, în regia dramaturgului Radu Popescu, deschide stagiunea de toamnă a Teatrului Godot Share „Bani, timp și alți demoni”, în regia dramaturgului Radu Popescu, deschide stagiunea de toamnă a Teatrului Godot


O comedie a timpului nostru, spectacolul “Bani, timp și alți demoni” intră în repertoriului  Teatrului Godot, din această toamnă, iar prima reprezentație va avea loc în  grandioasa sală de spectacole a Palatului Bragadiru.

„Bani, timp și alți demoni”, în regia dramaturgului Radu Popescu, deschide stagiunea de toamnă a Teatrului Godot

Regizor de film și teatru, scenarist și dramaturg, Radu Popescu, semnează regia și textul spectacolului „Bani, timp și alți demoni”, iar prima reprezentație din cadrul stagiunii de toamnă va avea loc la Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147-153), vineri, 2 septembrie, de la ora ora 19:30. 

„Bani, timp și alți demoni”, în regia dramaturgului Radu Popescu, deschide stagiunea de toamnă a Teatrului Godot

Ramona și Mircea sunt absolvenți de Litere. Andra este fotomodel. Nick are bani. Mircea visează să devină scriitor. Ramona vrea siguranță financiară. Andra este iubita lui Nick. Ramona și Mircea sunt căsătoriți de opt ani. Toți sunt la all-inclusive în Bulgaria, pe marginea unei piscine. Nick are o idee. Fixă. Ramona are și ea o idee. Ce-o să iasă din asta? Spectacolul pune in discuție următoarea situație: cum putem să avem și BANI și TIMP la un loc? Răspunsul nu este atât de simplu, dar îl puteți afla la spectacol. 

„Bani, timp și alți demoni”, în regia dramaturgului Radu Popescu, deschide stagiunea de toamnă a Teatrului Godot

Spectacolul a primit „Marele Premiu de Dramaturgie Valentin Nicolau”, în anul 2015, iar actorul George Rotaru, a fost nominalizat pentru „Cel mai bun actor” în cadrul Festivalului UNDERCLOUD, Ediția a 12-a. 

***

Biletele pentru reprezentația din data de 2 septembrie au fost puse în vânzare pe site-ul teatrului, dar și pe platformele de ticketing – Bilete.ro, Iabilet și Eventbook

Bani, timp și alți demoni de Radu Popescu
Marele Premiu de Dramaturgie „Valentin Nicolau” (Yorick), 2015

  • Regia: Radu Popescu
  • Scenografie: Diana Miroșu
  • Muzică: Alexandru Suciu
  • Cu: Maria Obretin, Teodora Daiana Păcurar, Andrei Bibire și George Rotaru

Limita de vârstă: 14-16 ani

Mai multe informații găsiți pe site-ul teatrulgodot.ro, dar și pe paginile de social media @teatrulgodot, @palatulbragadiru, @thegreathillsocietyclub & @bucharestjazzorchestra.

În vara anului 2021, Teatrul Godot, unul dintre cele mai iubite și cunoscute teatre independente din București și-a mutat sediul într-o clădire istorică aproape de centrul Bucureștiului – Palatul Bragadiru. În vara anului 2022, Teatrului Godot i se alătură în acest demers cultural,  Bucharest Jazz Orchestra, The Great Hill și BulevART, formând, începând cu această vară ceea ce pe viitor va fi cunoscut drept un hub cultural Bucureștean de referință – The Great Hill Society Club. Astfel, muzica, teatrul, expozițiile și vinul vor crea la Palatului Bragadiru un loc în care oamenii se vor întâlni atât pentru artă, cât și pentru degustările inedite a peste 60 de etichete de vin românesc originar din regiunea viticolă Dealu Mare, puse la dispoziție pentru pasionații de enologie si frumos.

Teatrul Godot | O experiență culturală aristocratică, într-un palat cu aer interbelic, din inima Bucureștiului

Partener media principal: Radio Guerrilla 

Parteneri media: Radio România Cultural, Urban, Zile și Nopți, Bucureștii Vechi, Agenția de carte, feeder.ro

Parteneri ticketing: MyStage.ro, Bilete.ro, Iabilet.ro, Eventbook.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.