Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2022
Artă & Cultură / Teatru

Teatrul de Artă București: TAB 10 minus 20% egal PLUS

Costinela Caraene De Costinela Caraene
Comentarii Teatrul de Artă București: TAB 10 minus 20% egal PLUS Share Teatrul de Artă București: TAB 10 minus 20% egal PLUS
teatrul de arta bucuresti


Pare complicat, dar nu e. Explicăm: pe 8 septembrie, Teatrul de Artă București își deschide stagiunea cu numărul 10.

E mult? E puțin? E unul dintre momentele acelea în care respiri adânc, privești înapoi – treizeci de spectacole create, zeci de mii de suflete bucurate și tot atâtea zâmbete și lacrimi înflorite. Zâmbești, scrutezi zările și mergi mai departe. A fost greu până aici? A fost ușor?

A fost, este și va fi. Și e tot ce contează. Cu provocări, cu greutăți, cu deznădejde, uneori, dar cel mai mult a fost și este cu bucurie. Și așa va rămâne.

Bun! Și cu bucuria asta în suflet, și cu toată nerăbdarea – da, știm, e vară, suntem conștienți că nu putem face concurență plajelor din Grecia sau Portugalia, dar nici cu așteptarea asta nu știm ce să facem, așa că vă anunțăm că luna august, în preambulul TAB 10, este o lună specială.

teatrul de arta bucuresti

În august, toate biletele cumpărate pentru programul lunii septembrie au o reducere de 20%.

Pentru că da, programul lunii septembrie din stagiunea 10 a Teatrului de Artă București este gata. Iar prețul biletelor este deja redus cu 20% pe site-urile ticketorilor. Pentru un PLUS de bucurie. Și acum, că am reușit să integrăm decent și convingător fragmentul ăsta de text de marketing & numbers, trecem la ceva ce știm să facem mai bine: recomandări, cu mențiunea de neratat:

Teatrul de Artă București: TAB 10 minus 20% egal PLUS

O femeie singură, de Dario Fo și Franca Rame,

cu Andreea Bibiri, regia Daniel Simion. Pentru că amestecul de bitter-sweet, neputință și umor și o Andreea Bibiri spectaculoasă este greu de egalat. Și pentru că va fi poate ultima reprezentație, după 6 ani de existență a acestui spectacol, lansat într-o zi de 13, toamna, la doar câteva ore după ce autorul piesei, Dario Fo, laureat al Premiului Nobel pentru literatură, se stingea din viață.

teatrul de arta bucuresti
Foto: Romuluus Boicu

Constelații, de Nick Payne,

cu Ioana Barbu și Marin Grigore, regia George Dogaru. Pentru că, deși l-am lansat la un an distanță de montarea, pe același text, de la un alt teatru din București, s-a jucat și se joacă doar cu casa închisă. Constelații al nostru este o trăire în sine, „o aventură miraculoasă, revelatoare, un alt fel de a înţelege, gândi şi concepe o creaţie artistică de top, (…) un veritabil privilegiu”, cum îl califica Răzvana Niţă, în Revista Teatrală Radio.

teatrul de arta bucuresti

Extraconjugal, de Neil Simon,

cu Andreea Mateiu și George Constantinescu, regia George Dogaru. Pentru că este cea mai bună și duioasă ironie a crizei vârstei de mijloc pe care o veți găsi într-un spectacol. Și pentru că actorii sunt fabuloși. Iar la finalul zilei, chiar meritați să vedeți o comedie ca la carte.

Programul integral al lunii septembrie este pe www.teatruldearta.ro, iar noi vă așteptăm cu bucurie!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută