Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2022
TV

Recomandările lunii august la Crime+Investigation

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Recomandările lunii august la Crime+Investigation Share Recomandările lunii august la Crime+Investigation


Filmat la tribunal – Sezonul 4A (10×30’)

Din 5 august | Vinerea, ora 23:00

Recomandările lunii august la Crime+Investigation

Seria „Filmat la tribunal” realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoționante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacții neașteptate ale unor judecători furioși, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzați.

Recomandările lunii august la Crime+Investigation

Producția găzduită de prezentatorul de televiziune american Dan Abrams include, de asemenea, interviuri cu judecători și mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei povești prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.

Oraș Criminal (9×60′)

Premiera duminică, 21 august, ora 22:00

Recomandările lunii august la Crime+Investigation

Seria explorează modul în care crima afectează comunitățile din micile orașe ale Americii. În fiecare episod sunt scoate la iveală viețile oamenilor simpli și circumstanțele în care aceștia ajung victime, subliniind și prezentând în același timp motivele făptașilor. Prin reconstituiri dramatice ale evenimentelor, seria îi transpune pe telespectatori la locul crimei. 

Secretele de la morgă | Sezonul 2 (13×60′)

Miercuri, de la ora 23:00

Recomandările lunii august la Crime+Investigation

Secretele de la morgă” explorează cazuri importante de crimă din perspectiva medicului legist, care lucrează alături de detectivii de la omucideri pentru a face dreptate victimelor și familiilor acestora. Cadavrul unei victime spune o poveste ascunsă, iar acești experți post-mortem ajută la rezolvarea crimelor prin deslușirea misterului din interior spre exterior. De la observațiile inițiale de la locul crimei până la autopsie și dincolo de aceasta, aceste episoade intră în profunzime pentru a dezlega puzzle-uri fascinante ale crimelor.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută