Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/07/2022
Eat & Drink / Gastromirifice

Primiți cu autopromovarea?

Cosmin Dragomir De Cosmin Dragomir
Comentarii Primiți cu autopromovarea? Share Primiți cu autopromovarea?
cosmin-dragomir-cezar-ioan-Curator--and-connaisseur-friends_


Recunosc că am învățat că nu poți trece nici munții, nici marea cu modestia. Sau poți, dar nu și în cazul meu. De fiecare dată când am băgat capul în nisip ca struțul tot ce am reușit să fac a fost să fiu la fel de deștept ca struțul. Adică prost.

Luna trecută am mai reușit o ispravă: am lansat, împreună cu Cezar Ioan – partenerul meu de cursă lungă lângă care am tot făcut lucruri în ultimii ani –, un newsletter enogastronomic: Recomandat de Curator și Connaisseur pe numele lui și la care vă puteți abona pe site-ul cc-cc.ro.

Site-ul este unul de recomandări de profil: restaurante, crame, evenimente, cărți ș.a.m.d. și nu, nu va face concurență altora asemănătoare (cum e și onor zilesinopti.ro) ci ne vom completa și susține reciproc. Demersul nu canibalizează această rubrică, ba chiar o extinde.

Suntem extrem de subiectivi, nu ne tratăm.

Pentru clientul care dă întâmplător peste un restaurant, un eveniment sau un produs alimentar, recomandarea Curator & Connaisseur & Friends va fi vizibilă sub forma unui afiș cu QR Code. Scanarea QR Code-ului trimite spre mai multe detalii explicative de pe site-ul cc-cc.ro, pentru cei interesați. Pentru gurmandul care vrea să-și planifice experiențele dinainte, abonarea la newsletter reprezintă conexiunea permanentă la noutățile din domeniu – fie că e vorba de restaurante, produse alimentare, apariții editoriale sau evenimente – care merită știute încă înainte ca acestea să devină cunoștințe publice

cosmin-dragomir-cezar-ioan-Curator and-connaisseur-friends

NU vom abuza de răbdarea abonaților trimițându-le mesaje foarte des, fiindcă știm și noi ce enervant poate fi un newsletter care ajunge în inbox fără să aibă realmente un conținut interesant. E o promisiune făcută de Cezar și de mine. Întregul demers este unul onest pentru consumatori, interesant din punct de vedere cultural și intelectual și chiar, pe alocuri, atractiv prin premiile și beneficiile acordate abonaților.

Respectăm orice gen de cultură gastronomică, mai ales dacă ea conține și vin. Ne asumăm că suntem extrem de subiectivi – de fapt, mizăm pe asta și NU ne tratăm – îi dăm înainte cu cititul, mâncatul, scrisul șamd. Încercăm să nu cădem pe spate nici la vederea vreunei icre de somon, nici la primul cap de oaie care ne arată limba dintr-un galantar”.

Căutăm gustul bun – fie că e în sens strict gastronomic sau mai larg, cultural. Ne pasionează și locurile unde mănâncă bine Andrei Pleșu sau ambasadorul Elveției, și cele în care se desfată dimineața bucătarii care au trudit toată noaptea pe la nunți, nu avem prejudecăți, important e să găsim calitate a mâncării și ambianței. Ne plac și discuțiile, dezbaterile constructive, istoriile culinare.

Newletter zn png
Newsletter-ZN-2025-300x250

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută