Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/07/2022
TV

Beau Bridges, Danny Glover și Gene Hackman, în iulie la Warner TV

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Beau Bridges, Danny Glover și Gene Hackman, în iulie la Warner TV Share Beau Bridges, Danny Glover și Gene Hackman, în iulie la Warner TV


Primul weekend din luna iulie aduce la Warner TV trei filme în premieră. Este vorba despre o dramă biografică și două filme de acțiune din distribuția cărora fac parte Beau Bridges, Danny Glover și Gene Hackman.

Drama biografică „Povestea lui Cory Weissman/ 1000 to 1: The Cory Weissman Story” (SUA, 2014) este povestea unui tânăr jucător de baschet, ambițios, vedetă a universității la care studiază. El suferă un grav atac cerebral, iar în urma acestuia încearcă să se recupereze și să găsească noi obiective în viață.

Regizat de Michael Levine, filmul îi are în distribuție pe David Henrie, Jean Louisa Kenny, Hannah Marks, Luke Kleintank și Beau Bridges.

Producția va putea fi urmărită la Warner TV sâmbătă, 2 iulie, de la ora 14:55.

Beau Bridges, Danny Glover și Gene Hackman, în iulie la Warner TV

 

Thrillerul politic „Consumed” (SUA, 2015) are în centru o mamă care încearcă să descopere cauza unei ciudate boli de care suferă fiul ei.

Investigația femeii o atrage în conflictul dintre fermierii din micul oraș în care trăiește și o corporație care profită de pe urma organismelor modificate genetic.

Din distribuție fac parte Zoe Lister-Jones, Victor Garber, Beth Grant și Danny Glover.

Lungmetrajul, regizat de Daryl Wein, va fi difuzat de Warner TV pe 3 iulie, de la ora 12:10.

Beau Bridges, Danny Glover și Gene Hackman, în iulie la Warner TV

 

„Marginea îngustă/ Narrow Margin” (SUA, 1990), regizat de Peter Hyams, va fi difuzat tot pe 3 iulie, de la ora 20:05. 

Procurorul districtual adjunct din Los Angeles primește misiunea de a proteja o femeie care, din întâmplare, a fost martor al unei crime comise de mafie. Urmăriri pline de suspans și o celebră luptă pe plafonul unui tren sunt elemente cheie ale acestui lungmetraj de acțiune care îi are în distribuție pe Gene Hackman, Anne Archer și James Sikking.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută