Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/06/2022
TV

Comedia „Poveste din L.A.”, cu Steve Martin și Sarah Jessica Parker, la Warner TV

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Comedia „Poveste din L.A.”, cu Steve Martin și Sarah Jessica Parker, la Warner TV Share Comedia „Poveste din L.A.”, cu Steve Martin și Sarah Jessica Parker, la Warner TV


Comedia satirică „Poveste din L.A./ L.A. Story”, regizată de Mick Jackson, avându-l protagonist pe Steve Martin, care interpretează și rolul principal, va fi difuzată de Warner TV la finalul lunii iunie.

Harris K. Telemacher este meteorolog în Los Angeles, un bărbat care trăiește trei povești: una de dragoste, o poveste magică și o alta care are legătură cu arta.

Este prins într-o relație fără viitor cu o femeie care își dorește un statut social și consideră că locul lui de muncă îi cere să nu aibă demnitate și nici un intelect dezvoltat, deși are un doctorat în artă.

Caută să găsească un scop în viață și ceva magie. Își petrece timpul străbătând pe patine cu rotile galeriile de artă, oferind analize excentrice cunoștințelor, încercând să scape de viața sa monotonă.

Cu ajutorul unui panou de afișaj care îi transmite mesaje motivaționale, el încearcă să cucerească o reporteriță engleză care face eforturi să pună cap la cap lumea ciudată din Los Angelesul începutului anilor ‘90.

Comedia „Poveste din L.A.”, cu Steve Martin și Sarah Jessica Parker, la Warner TV
L.A. Story (1991)
Directed by Mick Jackson
Steve Martin, Sarah Jessica Parker

„Poveste din L.A.” a fost lansat în 1991 și s-a bucurat de succes de critică și de public, și pentru că beneficiază de o distribuție de zile mari.

Steve Martin este secondat, între alții, de Victoria Tennant, Richard E. Grant, Sarah Jessica Parker, Patrick Stewart, Chevy Chase, Paul Abdul, John Lithgow și Iman.

Filmul va fi difuzat de Warner TV luni, 27 iunie, de la ora 18:45.

Comedia „Poveste din L.A.”, cu Steve Martin și Sarah Jessica Parker, la Warner TV
L.A. Story (1991)
Directed by Mick Jackson
Victoria Tennant, Steve Martin

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută