Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/06/2022
Artă & Cultură / Teatru

Studiu online cu focus pe profilul spectatorului, lansat de Teatrul Nottara

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Studiu online cu focus pe profilul spectatorului, lansat de Teatrul Nottara Share Studiu online cu focus pe profilul spectatorului, lansat de Teatrul Nottara


Teatrul Nottara lansează un studiu online, prin intermediul căruia își propune să afle cine sunt cei care îi trec pragul, dar și care sunt categoriile de public pe care ar trebui să le atragă în următoarea stagiune.

Studiul online se va desfășura în perioada 16 iunie-15 iulie și poate fi completat accesând linkul https://forms.gle/i5kCVkDpxUS7hR3s5. Rezultatele vor fi făcute publice ulterior pe canalele teatrului (site, Facebook, Instagram) și printr-un comunicat de presă.

„Prin acest studiu, ne dorim să aflăm care sunt așteptările iubitorilor de teatru și ce îi face să renunțe la orice altceva pentru a petrece aproximativ două ore într-o altă lume, creată special pentru ei. Studiul acesta se poate dovedi un instrument deosebit de util în conturarea stategiilor repertoriale și de marketing pe care ne propunem să le dezvoltăm în perioada următoare”, a declarat Paula Varga, Șef Serviciu Marketing la Teatrul Nottara.

Pentru a afla care este profilul spectatorului, Teatrul Nottara a realizat un chestionar construit pe baza unor întrebări despre datele demografice ale respondenților, dar și despre frecvența cu care merg la teatru și preferințele acestora atunci când aleg să vadă un spectacol.

Studiu online cu focus pe profilul spectatorului, lansat de Teatrul Nottara Studiu online cu focus pe profilul spectatorului, lansat de Teatrul Nottara Studiu online cu focus pe profilul spectatorului, lansat de Teatrul Nottara

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.