Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2022
TV

HISTORY Channel difuzează, în premieră, filmul documentar special „Putin vs. Occident”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii HISTORY Channel difuzează, în premieră, filmul documentar special „Putin vs. Occident” Share HISTORY Channel difuzează, în premieră, filmul documentar special „Putin vs. Occident”


HISTORY Channel, lider în rândul televiziunilor factuale din România, difuzează sâmbătă, 18 iunie, de la ora 22:00, documentarul „Putin vs. Occident”, o radiografie a strategiei sale politice și militare și a impactului acesteia asupra întregii lumi.

De la războiul în Siria și Ucraina la politica europeană și atacurile cibernetice, Putin s-a metamorfoza într-o figură cheie în relațiile internaționale. Cu toate acestea, în 2012, Rusia era o putere de mâna a doua, înconjurată de alianța NATO în expansiune. Putin a fost destabilizat de când controversata sa realegere a declanșat valuri de proteste. S-a dovedit a fi un strateg de invidiat, exploatând slăbiciunile Occidentului și folosind crizele ucrainene și siriene pentru a se poziționa ca actor principal în afacerile internaționale.

Pe măsură ce s-au desfășurat aceste crize, ele au dezvăluit psihologia complexă, manipulativă a omului de stat.

HISTORY Channel difuzează, în premieră, filmul documentar special „Putin vs. Occident”

Documentarul „Putin vs. Occident” aduce în prim plan relatări remarcabile de la foști miniștri, consilieri, diplomați și experți care discută despre întâlnirile lor cu Putin și despre confruntarea, manipulările și intrigile pe care le-au experimentat. Printre aceștia se numără fostul președinte francez François Hollande, Antony Blinken (consilier al lui Barack Obama în perioada 2012-2015), Leon Panetta (fostul secretar al apărării în administrația Barack Obama și director CIA), Vladimir Yakunin (prieten apropiat al lui Putin) sau oligarhul Konstantin Malofeyev.

HISTORY Channel difuzează, în premieră, filmul documentar special „Putin vs. Occident”
Putin & Obama, 2016

Despre HISTORY Channel®

HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY Channel® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

HISTORY Channel® a fost lansat în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi. HISTORY Channel® reprezintă principala televiziune din portofoliul A+E Networks.

HISTORY Channel® este disponibil în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, cablu și satelit din țară, inclusiv: Digi, Focus Sat, Orange TV, Telekom, Vodafone.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial HISTORY Channel România, pagina de Facebook HISTORY Channel România sau canalul local de YouTube.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.