Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2022
Lifestyle / Spirits Award

Spirits Award, iunie 2022: HENDRICK’S „NEPTUNIA” 

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii Spirits Award, iunie 2022: HENDRICK’S „NEPTUNIA”  Share Spirits Award, iunie 2022: HENDRICK’S „NEPTUNIA” 


Cea mai nouă creaţie pentru Hendrick’s a lui Leslie Gracie, una dintre puţinele creatoare de tipuri de gin din lume, a fost NEPTUNIA. La aniversarea a 20 de ani de HENDRICK’s, pe lângă GIN PALACE – „Castelul iubitorilor de gin”, creat la sud de Glasgow, în inima Scoţiei, şi noul MIDSUMMER SOLSTICE, lansat în 2021, a fost creat şi acest nou şi surprinzător NEPTUNIA.

Ginul NEPTUNIA este născut din nostalgia, memoria, visarea şi misterul ce însoţeşte coastele mării, prin plantele specifice, dar şi prin starea de graţie dată de zgomotul liniştitor al valurilor, parfumul plantelor în bătaia vântului şi aerul sărat şi revigorant ce te îmbrăţişează. Exact acesta a fost şi marele pariu al acestui gin inedit.

NEPTUNIA este un amestec de: Ienupăr/ Angelica/Coriandru/ Castravete/ Lămâie/ Soc/ Portocală/ Trandafir/ Muşeţel/ Ardei mărunţit/ Rădăcină de stânjenel/ Coada şoricelului/ Chimen/ Lămâie verde/ Cimbru de coastă/ Alge brune – multe specifice exclusiv zonelor de coastă ale Scoţiei. Rezultatul este unul ce rivalizează cu amintirea misterului mării, într-o zi încântătoare. Te reîntorci la el, din nou şi din nou, cu aceeaşi imensă bucurie.

Reţetă cocktail special by GINOTECA:

40 ml – Hendrick’s Neptunia/ 150 ml – Apă tonică mediteraneană/ Rozmarin/ Portocală uscată

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.