Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/06/2022
TV

Mădălina Ghenea și Jude Law în weekend la Warner TV

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Mădălina Ghenea și Jude Law în weekend la Warner TV Share Mădălina Ghenea și Jude Law în weekend la Warner TV


Lungmetrajele „Light Sleeper”, cu Willem Dafoe și Susan Sarandon în distribuție, și „Dom Hemingway”, cu Jude Law și Mădălina Ghenea, vor avea premiera la Warner TV în primul weekend din luna iunie.

Viața de noapte/ Light Sleeper”, scris și regizat de Paul Schrader, scenarist al unor filme ca „Taxi Driver” și „American Gigolo”, a avut premiera în competiția Berlinalei din 1992.

Drama polițistă neo-noir este povestea descoperirii spiritului. Un dealer de droguri decide să își schimbe profesia când șefa lui plănuiește să se îndrepte, luând în considerare să pună bazele unei firme de cosmetice, și o veche dragoste reapare. În plină criză a vârstei mijlocii, este prins din nou în mrejele ei și ajunge în situații limită.

Mădălina Ghenea și Jude Law în weekend la Warner TV
Light Sleeper

Din distribuția filmului care va fi difuzat pe 4 iunie, de la ora 21:05, fac parte Willem Dafoe, Susan Sarandon, Dana Delany și Sam Rockwell.

Comedia neagră „Dom Hemingway”, scrisă și regizată de Richard Shepard, a fost prezentată în 2013 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. Filmul îl are în centru pe Dom Hemingway, un celebru spărgător de seifuri care a petrecut 12 ani în închisoare pentru că nu a trădat.

El revine pe străzile Londrei, încercând să recupereze ceea ce îi este datorat. Îl caută pe fostul șef pentru a-i cere despăgubiri, iar pe lângă afacerile rămase neterminate, el vrea să reia legătura cu fiica înstrăinată.

Jude Law, Richard E. Grant, Demián Bichir, Emilia Clarke și Mădălina Ghenea fac parte din distribuție.

Lungmetrajul va putea fi urmărit la Warner TV pe 5 iunie, de la ora 21:00.

Mădălina Ghenea și Jude Law în weekend la Warner TV
Dom Hemingway
Mădălina Ghenea și Jude Law în weekend la Warner TV
Dom Hemingway

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută