Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/05/2022
TV

„Four Rooms”, cu Tim Roth, Antonio Banderas și Madonna, la Warner TV

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii „Four Rooms”, cu Tim Roth, Antonio Banderas și Madonna, la Warner TV Share „Four Rooms”, cu Tim Roth, Antonio Banderas și Madonna, la Warner TV


Lungmetrajul „Four Rooms/ Patru camere”, alcătuit din segmente scrise și regizate de Allison Anders, Alexandre Rockwell, Robert Rodriguez și Quentin Tarantino, va fi difuzat de Warner TV luna aceasta.

„The Missing Ingredient”, „The Wrong Man”, „The Misbehavers” și „The Man from Hollywood” sunt „camerele” acestui film lansat în 1995. Patru povești interconectate care se petrec într-un hotel, în ajun de an nou.

„Four Rooms”, cu Tim Roth, Antonio Banderas și Madonna, la Warner TV

Comedia neagră îi are în distribuție pe Tim Roth, Antonio Banderas, Jennifer Beals, Marisa Tomei, Lili Taylor, Salma Hayek și Madonna. Cele patru segmente sunt completate de secvențe animate regizate de Chuck Jones. Tim Roth este recepționer începător la hotelul Mon Signor din Los Angeles și are parte de cea mai scandaloasă noapte din viața lui. În hotel are loc o adunare a vrăjitoarelor, apoi Ted ajunge în situația de a fi ostaticul unui soț gelos, după care își ia angajamentul să aibă grijă de copiii unui cuplu care pleacă la petrecerea de Anul Nou, iar aceștia distrug camera.

„Four Rooms”, cu Tim Roth, Antonio Banderas și Madonna, la Warner TV

„Four Rooms”, cu Tim Roth, Antonio Banderas și Madonna, la Warner TV

Ultimul segment, inspirat de scrieri ale lui Roald Dahl, îl prezintă pe Ted în ipostaza de a accepta să participe la un pariu ciudat propus de un celebru regizor, personaj interpretat de Quentin Tarantino, și de grupul lui de prieteni.

Segmentele se derulează cronologic, cu excepția „The Misbehavers”. Evenimentele de aici au loc înaintea, dar și după cele din „The Wrong Man”.

Filmul a fost prezentat într-un număr limitat de cinematografe, iar ocazia de a-l urmări la Warner TV nu trebuie ratată. „Patru camere” va fi difuzat pe 23 mai, de la ora 21:10.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută