Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/05/2022
Lifestyle / Fashion

MAI – “RENAŞTEREA MODEI ATEMPORALE”

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii MAI – “RENAŞTEREA MODEI ATEMPORALE” Share MAI – “RENAŞTEREA MODEI ATEMPORALE”


În ultima perioadă se pune accent puternic în fashion pe recuperarea/reinterpretarea creaţiilor, pe sustenabilitate, echitate şi vintage. Asta înseamnă o puternică preocupare pentru acele elemente care pot să transceadă sezonalitatea modei şi să devină, în stilismul adecvat, ultra-actuale, indiferent de momentul creării lor. Iată deci această „Modernitate-Vintage” în viziunea noastră.

Citește și:

O astfel de reinterpretare a unor creaţii vintage ale unui excelent designer român, SIMONA SEMEN, ne-a prilejuit o expediţie arty şi exotică – dar, în primul rând, „atemporală” – în marile sere ale Grădinii Botanice din Bucureşti, alături de o echipă de elită, Lilebuba Photography şi Anca Humureanu (imagine), special pentru un MAI al Renaşterii. Iată remarcabilul rezultat al acesteia.

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.