Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/05/2022
Lifestyle / Sport

FC Hermannstadt a revenit în Liga I după ce a remizat cu Steaua

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii FC Hermannstadt a revenit în Liga I după ce a remizat cu Steaua Share FC Hermannstadt a revenit în Liga I după ce a remizat cu Steaua

Imediat după ce ”centralul” Ionuț Coza a fluierat finalul meciului de la Mediaș cu Steaua, încheiat la scorul de 0-0, în etapa a 10-a a play-off-ului Ligii 2, ultima a sezonului, peste o mie de suporteri ai echipei FC Hermannstadt au invadat dreptunghiul verde al arenei de pe malul Târnavei Mari pentru a sărbători alături de jucătorii lui Marius Măldărășanu revenirea în Liga 1.

La doar câteva secunde de la finalul jocului, în dreptul intrării pe tunelul care duce la vestiare au apărut lăutarii, revenirea pe prima scenă a sibienilor fiind sărbătorită pe ritmuri de manele.

Fotbaliștii de la FC Hermannstadt au revenit pe gazon purtând tricouri albe inscripționate cu ”Campionii Sibiului 2022” și ”Noi suntem FC Hermannstadt”, iar antrenorul Marius Măldărășanu a fost aruncat în aer de jucători.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută