Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/04/2022
Evenimente

Viața orașului în perioada 1-15 mai

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Viața orașului în perioada 1-15 mai Share Viața orașului în perioada 1-15 mai


O lună ne mai desparte de vara mult așteptată! Dar va fi o lună presărată cu muzică, spectacole, film și târguri de tot felul. Din Piața Mare și până în Muzeul ASTRA, Sibiul va fi animat de evenimente unul și unul. Despre unele vorbim în paginile care urmează, despre altele vă spunem pe scurt aici de ce merită toată atenția voastră. Iată selecția noastră de evenimente alese pe sprânceană pentru perioada 1-15 mai!

 

Concert Delia

Viața orașului în perioada 1-15 mai

După doi ani de pauză, industria evenimentelor revine în forță! Sibiul dă startul marilor spectacole alături de Delia, una dintre cele mai iubite voci ale României. Concertul Deliei la Sibiu e programat pentru data de 8 mai, de la ora 19:00, la Sala Transilvania. Fiecare concert al divei e o experiență presărată cu un vibe electrizant, specific ei, mereu excentrică, nu încetează să surprindă, de la outfit până la felul în care ridică o sală în picioare cu energia și piesele ei, care se bucură de un succes răsunător. Accesul la eveniment se face exclusiv pe bază de NFT. Toți fanii evenimentelor de calitate și ai Deliei sunt invitați să își achiziționeze NFT-ul de pe site-ul ofero.events. Procesul e simplu și găsiți toate detaliile acolo.

 

Festivalul Grădinilor

Viața orașului în perioada 1-15 mai

Florile vor invada Sibiul între 6 și 8 mai, la Festivalul Grădinilor, care va avea loc la Zacaria Imperial Industrial Park. Pasionaţii de flori şi grădinărit vor avea 3 zile la dispoziţie pentru a vizita şi achiziţiona tot ce e necesar pentru o grădină de vis.

 

Summitul Muzical European

Viața orașului în perioada 1-15 mai

La 3 ani de la Summitul Uniunii Europene de la Sibiu, spiritul european al orașului e readus în prim plan de Filarmonica sibiană. Invitații concertului simfonic de joi, 5 mai, ora 19:00, vor fi dirijoarea Nil Venditti și pianistul Antonio di Cristofano.

 

Scufița Roșie

Viața orașului în perioada 1-15 mai

Scufița Roșie ajunge pe scena Teatrului Gong, sâmbătă, 7 mai (orele 11 și 18) și duminică, 8 mai (ora 11). Spectacolul lui Diego Aramburo e mai mult decât o simplă poveste pentru copii. E un spectacol adresat întregii familii și pune sub semnul întrebării anumite aspecte ale relației părinte-copil. Cum dialogăm cu cei mici? Cum le povestim despre frică? Dacă e să fim sinceri, cu toții ne temem de lupul cel rău.

Vezi lista completă de Evenimente Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută