Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/04/2022
Lifestyle / Sport

S-au demarat lucrările pentru amenajarea unui nou spațiu pentru sport, în zona Pieței Obor

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii S-au demarat lucrările pentru amenajarea unui nou spațiu pentru sport, în zona Pieței Obor Share S-au demarat lucrările pentru amenajarea unui nou spațiu pentru sport, în zona Pieței Obor


Un teren de sport complex va fi construit în zona Pieței Obor. Astăzi, 14 aprilie, la Primăria Sibiu a fost semnat contractul cu firma SC Atlas Sport SRL Tg. Mureș, iar în nouă luni, terenul ar trebui să fie gata. Suprafața acestuia are 23.000 mp și va include terenuri pentru multe sporturi, inclusiv un teren de fotbal, dar și alei pietonale și zone verzi amenajate.

Reprezentanții Primăriei Sibiu au semnat contractul pentru amenajarea unui nou spațiu pentru sport, în zona Pieței Obor.

„În paralel cu lucrările de modernizare a infrastructurii de drumuri, cu modernizarea și extinderea școlilor, continuăm să amenajăm și zone pentru petrecerea timpului liber. Am semnat astăzi un contract pentru o investiție de 9,83 de milioane de lei prin care vom oferi sibienilor terenuri pentru practicarea sportului, pentru sănătate și agrement.”, a transmis Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, printr-un comunicat de presă.

Noua zonă pentru sport va fi creată pe un teren în suprafață de aproximativ 23.000 mp și va include un teren de fotbal de peste 8.000 de mp, amenajat cu gazon, dotat cu un sistem de drenaj și irigații; în jurul acestuia se vor amenaja tribune cu aproximativ 500 de locuri. De asemenea, va fi un teren artificial pentru minifotbal sau handbal, 2 terenuri de tenis sau tenis cu piciorul un teren de baschet sau volei, o zonă pentru tenis de masă și zone verzi amenajate cu iarbă, arbori și arbuști și un sistem automatizat de irigații.

Terenurile artificiale multifuncționale vor fi pavate cu granule de cauciuc, o soluție pentru siguranță și confort.

Constructorul va avea în sarcină și amenajarea aleilor pietonale, a aleilor auto și a spațiilor de parcare, a vestiarelor și a grupurilor sociale. De asemenea, va crea iluminatul public și ambiental al zonei și va instala un sistem de supraveghere video.

În primele 3 luni după semnarea contractului, constructorul va elabora proiectul tehnic. După avizarea acestuia, următoarele 6 luni sunt rezervate lucrărilor propriu-zise de amenajare.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută