Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/03/2022
Zile si Nopti

Concert caritabil susținut la Sibiu de pianistul Andrei irimia, violoncelistul Thibault Solorzano și violonistul Răzvan Păun

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Concert caritabil susținut la Sibiu de pianistul Andrei irimia, violoncelistul Thibault Solorzano și violonistul Răzvan Păun Share Concert caritabil susținut la Sibiu de pianistul Andrei irimia, violoncelistul Thibault Solorzano și violonistul Răzvan Păun


Pianistul constănțean Andrei Irimia va susține un concert caritabil la Sibiu. Evenimentul va avea loc duminică, 3 aprilie, de la ora 18, la Sala Oglinzilor, iar banii strânși din vânzarea biletelor vor merge către Asociația SufletEȘTI care adună fonduri pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina.

Concertul pe care artistul îl va susține la Sibiu face parte alături alături de cele din Brașov, București, Cluj și Constanța, din turneul Nuit Minimaliste.

Andrei Irimia este fascinat de capacitățile muzicii minimaliste de a genera spații pentru o introspecție delicată, iar compozițiile sale deseori se construiesc în jurul unei serii de emoții care sunt explorate atent, cu scopul de a oferi o deschidere spre propriul sine celor care iau contact cu piesele lui.

Pornind de la această idee, artistul a lansat, în toamna anului 2019, primul său album solo, “Nuit Minimaliste”, un omagiu adus melancoliei muzicii franceze minimaliste, iar în noiembrie 2021, piesa „Pasărea fericirii”, în colaborare cu actorul Marius Manole.

Tânărul pianist va concerta alături de Răzvan Păun – Vioară și Thibault Solorzano – Violoncel.

Bilete sunt disponibile pe eventbook.ro/event/search?term=nuit+minimaliste.

Lista cu locațiile turneului:

Brașov – 27 martie – Galeria Ora0

Sibiu – 3 aprilie – Sala Oglinzilor

București – 10 aprilie – Palatul Bragadiru

Cluj – 17 aprilie – Urania Palace

Constanța – 8 mai – Teatrul Elpis

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.