Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/03/2022
Lifestyle / Sport

Ucraineanul Andrei Calnicenco a intrat în familia BC CSU Sibiu

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Ucraineanul Andrei Calnicenco a intrat în familia BC CSU Sibiu Share Ucraineanul Andrei Calnicenco a intrat în familia BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu are un nou membru: Andrei Calnicenco s-a alăturat echipei sibiene la scurt timp după ce și-a încheiat cariera profesionistă de jucător. Până la mutarea sa la Sibiu, Calnicenco a mai activat și la grupările Cherkasy Monkeys, BC Donetsk, BC Odessa și BC Khimik din Ucraina și U-BT din Cluj-Napoca, formație alături de care a câștigat de mai multe ori Cupa României, SuperCupa României, respectiv campionatul.

În Liga Națională de Baschet Masculin, Andrei a jucat 122 de partide între 2015 și 2020 și a avut medii statistice de 5.3 puncte și 2.6 recuperări. La Sibiu, Calnicenco va fi împlicat în activitățile clubului și în același timp va sprijini staff-ul tehnic, condus de Miguel Angel Hoyo.

”Mă bucur că am ajuns la Sibiu. Voi încerca să ajut cât mai mult staff-ul tehnic și întreaga echipă. Situația din Ucraina cred că e cunoscută de toată lumea și sunt recunoscător că am putut veni aici cu întreaga familie. Mulțumesc clubului că mi-a întins o mână de ajutor. Am ales să vin la Sibiu pentru că Horațiu Floca a fost primul om din România care m-a contactat și m-a întrebat dacă am nevoie de ceva. Îmi doresc să pot întoarce spre echipă ajutorul primit” a declarat Andrei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.