Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/10/2021
Lifestyle

Peste 2000 de premii de la Veranda Mall

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Peste 2000 de premii de la Veranda Mall Share Peste 2000 de premii de la Veranda Mall


Veranda Mall împlinește 5 ani și oferă un an de filme la CINEMAX, antrenor personal la WorldClass și peste 2000 de premii zilnice în concursul #NeVedemÎnZeceMinute

 

După cinci ani de când e o parte esențială din comunitatea Obor, Veranda Mall a devenit mai mare, mai atractiv și a rămas la fel de aproape de tine. Ca să marcheze acest moment aniversar, toată luna octombrie mallul își va răsplăti vizitatorii cu peste 2000 de premii în cadrul concursului #NeVedemÎnZeceMinute

Peste 2000 de premii de la Veranda MallCa să câștigi, tot ce trebuie să faci este să iei online un cod de pe pagina de concurs https://verandamall.ro/zece/ și să faci o plimbare până la mall. Toți cei care ajung la Info Desk-ul mallului în maximum 30 de minute vor câștiga unul dintre cele peste 2000 de premii instant oferite de magazinele din Veranda Mall.

Printre premiile instant se numără produse de fashion, hobby, îngrijire personală, produse alimentare sau pentru copii, de la branduri precum Sephora, Benvenutti, C&A, Cupio, Gerovital, Starbucks, dm drogerie markt, Melkior, Rustic, LC Waikiki, Nomasvello, Lusso, Meli Melo – doar câteva dintre surprize.

Tragerea la sorți pentru marile premii este momentul cheie.

Așa cum Veranda Mall a crescut, la fel cresc și premiile. Toți cei care reușesc să dea o fugă în mall cu unul dintre codurile de participare sunt automat înscriși în tombola pentru premiile mari.

Tragerea la sorți din 1 noiembrie te poate declara norocosul câștigător al unui abonament de un an la CINEMAX, unui voucher generos pentru cărți de la Cărturești, a cinci ședințe cu antrenor personal la WorldClass, o trotinetă, un stepper și un set de gantere de la Decathlon și multe alte premii.

„De la an la an ne bucurăm să putem oferi comunității tot mai multe atracții și opțiuni de petrecere a timpului liber. Concursul este una dintre ele și sperăm ca vizitatorii să se distreze și să îl vadă ca pe o gură de aer proaspăt. Am ales premii diverse care să-i bucure pe toți cei care ne trec pragul, fie ei mici sau mari”, a spus Oana Boiangiu, Senior Marketing Coordinator Veranda Mall.

Pe toată perioada de desfășurare a concursului, toți participanții sunt rugați să respecte normele de siguranță în vigoare și să poarte mască în incinta centrului comercial.

__________

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, Sector 2, inaugurat în 27 octombrie 2016. Prevăzut cu o zonă verde de 15.000 mp, spații comerciale și de entertainment, acesta se dorește a fi un spațiu pentru relaxare și activitățile de zi cu zi ale locuitorilor din zona Obor. Proiectul continuă să se extindă, de la an la an, și să aducă noi evenimente interesante și oportunități de angajare pentru întreaga comunitate.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută