Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/07/2021
Viața Orașului

Un festival Imperfect la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un festival Imperfect la Brașov Share Un festival Imperfect la Brașov


AFECT este un eveniment cultural aflat la prima ediție, care se va desfășura la AFI Brașov, în perioada 26-29 august 2021. Festivalul este organizat de Fundația Hera.

AFECT își propune să promoveze filme, spectacole, conferințe, care să abordeze, să descrie, să reprezinte, să evidențieze, să expună ori să exploreze amplul domeniu al psihologiei și psihoterapiei.

Un festival Imperfect la Brașov

Programul festivalului va include o selecție de scurt-metraje, documentare, programe adresate publicului de toate vârstele, filme de public sau de nișă, spectacole de teatru, concerte, ateliere, conferințe, dezbateri, fără a se limita la acestea.

Temele sunt variate și multifațetate, nefiind limitate la subiecte de sănătate mintală. Vor fi abordate subiecte din viața de zi cu zi.

Filmele vor spune povești de bucurie, dezamăgire, triumf, pierdere, perseverență, greutăți și creștere, explorând în același timp complexitatea relațiilor interumane.

Creșterea numărului de povești cu teme psihologice este calea către reducerea stigmatizării din domeniile psihologiei și psihoterapiei și către o înțelegere mai profundă de sine, cu compasiune și onestitate.

Un festival Imperfect la Brașov

Un festival Imperfect la Brașov

Un festival Imperfect la Brașov

Un festival Imperfect la Brașov

  • Newsletter Zile și Nopți:
 

Newsletter

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.