Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2021
Zile si Nopti

Scena Digitală lansată de Teatrul Național ”Radu Stanca” Sibiu, recunoscută cu premiul special UNITER

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Scena Digitală lansată de Teatrul Național ”Radu Stanca” Sibiu, recunoscută cu premiul special UNITER Share Scena Digitală lansată de Teatrul Național ”Radu Stanca” Sibiu, recunoscută cu premiul special UNITER


Platforma Scena Digitală lansată de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu a câștigat în ultimul an de existență nu doar atenția publicului amator de teatru și artele spectacolului, ci și atenția juriului UNITER. Astfel, Scena Digitală primește în acest an Premiul special UNITER pentru meritul de a deveni prima platformă de acest gen creată de un teatru național din România, precum și pentru efortul de a populariza teatrul înregistrat și teatru-film într-o perioadă în care instituțiile de cultură nu și-au putut desfășura activitatea.

Lansată în iulie 2020, platforma Scena Digitală aduce lunar iubitorilor de arte ale spectacolului peste 30 de spectacole de teatru, teatru-film și filme ale Naționalului sibian. TNRS devine, astfel, primul teatru național din România cu o platformă integrată video-on-demand, care poate fi accesată pe bază de abonament sau bilet individual. Spectacolele găzduite de Scena Digitală (www.scena-digitala.ro) sunt înregistrate în condiții de calitate HD a sunetului și a imaginii și sunt subtitrate în engleză sau în română, în cazul spectacolelor produse de Secția Germană TNRS.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.