Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/11/2020
Zile si Nopti

CONCURS: câștigă 6 invitații la @SocialPedia 20 – Content Marketing

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii CONCURS: câștigă 6 invitații la @SocialPedia 20 – Content Marketing Share CONCURS: câștigă 6 invitații la @SocialPedia 20 – Content Marketing


#Giveaway

Punem la bătaie 6 invitații la @SocialPedia 20 – Content Marketing, singura conferință lunară de social media din România. Ne vedem online, pe 24 noiembrie, de la ora 18:00.

SocialPedia revine în forță cu o nouă ediție adaptată noului context, online. Ediția 20 a SocialPedia, singura conferință lunară de social media din România, are loc pe 24 noiembrie 2020, de la ora 18:00, live pe ZOOM. Speakerii acestei ediții sunt: Laura Mușuroaea, creator de conținut, Marian Hurducaș, marketing & strategy consultant, Nadia Gorduza, medic psihoterapeut, și Ariel Constantinof, creator de conținut.

Cum ajung invitațiile la voi? Simplu! Pe modelul “primul venit, primul sevit”.

Primele 6 persoane care lasă un comentariu la acest articol și ne spun de ce vor să participe la eveniment primesc o invitație la SocialPedia 20, ediție despre Content Marketing, în care discutăm despre provocările acestui domeniu și învățăm să ne gestionăm fricile împreună, inclusiv cele profesionale. 

Mai multe informații despre eveniment AICI

Sau pe siteul oficial https://socialpedia.eu/events/socialpedia-20

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.