Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/07/2020
Eat & Drink Viața Orașului / Horeca

TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI Timișoara

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI Timișoara Share TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI Timișoara


La începutul anului, pe site-ul www.zilesinopti.ro, s-a desfășurat sondajul online TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI. Răspunsurile voastre au fost contabilizate și rezultatele sunt acum disponibile online la adresa www.top10.zilesinopti.ro

Iată care au fost rezultatele voturilor pentru Timișoara, conform răspunsurilor voastre:

Care este cel mai bun restaurant din Timişoara?

TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI Timișoara

CRAFT ROOFTOP

Iată și un rooftop cu o priveliște frumoasă asupra centrului vechi din Timișoara. Zilele cu soare petrecute aici sunt memorabile. Bere bună, panoramă de poveste, dar produse atent create chiar sub ochii tăi, de la paste de casă și grătare făcute la cuptorul cu jar, până la bere și nectar de casă.

CRAFT ROOFTOP

foto ©: CRAFT ROOFTOP

Unde mănânci cele mai bune paste în Timişoara?

TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI Timișoara

LOCANDA DEL CORSO

Locanda del Corso este un restaurant rafinat cu specific italian și cu o atmosferă îmbietoare și discretă, unde clienții sunt răsfățați cu delicatese culinare și vinuri alese. Restaurantul Locanda del Corso este amplasat în zona centrală a orașului Timișoara, pe strada pietonală Mărășești. Decorul resturantului denotă o imagine de eleganță confortabilă, iar terasa se încadrează perfect în decorul străzii pietonale, fiind locația ideală pentru zilele cu soare sau pentru serile călduroase.

LOCANDA DEL CORSO

foto © LOCANDA DEL CORSO

Unde mănânci cea mai bună pizza în Timişoara?

TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI Timișoara

LA RIVIERA

Dacă te lași purtat de recomandările celor din jur sau de impulsul curiozității de a intra în restaurant, vei rămâne plăcut impresionat de culoarea, eleganța si finețea locului. Printre buteliile cu vin și recomandări, încercă să te lași ademenit către sufletul acestui colț cu iz mediteraneean, care se regăsește în preparatele Bucatarului Șef – Sorin Ienciu.

LA RIVIERA

foto © LA RIVIERA

Unde mănânci cel mai bun burger în Timişoara?

TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI Timișoara

M BISTRO

Dacă vrei să te bucuri în liniște de preparate delicioase, la MBistro va fi o adevărată plăcere. Păstrăm calitatea atunci când vine vorba de preparatele noastre culinare și mereu reinterpretăm rețetele și le ducem la alt nivel, cu totul și cu totul deosebit, cuceritor și delicios. Te așteptăm la bistro-ul nostru!

M BISTRO

foto © M BISTRO

Care este cel mai bun pub din Timişoara?

TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI Timișoara

LIKE PUB

Povestea Like Pub e scrisă de oamenii care îi calcă pragul în fiecare zi. Este povestea zâmbetelor, a strigătelor de bucurie, a mișcărilor de dans, a muzicii, a energiei contagioase, a mâncării gustoase și a berii reci. Povestea noastră se scrie cu fiecare seară de karaoke, cu fiecare petrecere reușită, cu fiecare seară de beerpong, cu fiecare burger mâncat la concursul mâncăcioșilor de burgeri sau cu fiecare bere băută la concursul celor mai dârji băutori de bere. Povestea Like Pub se scrie cu fiecare joc de fotbal de masă sau de darts câștigat, cu fiecare scor intuit corect în timpul difuzării unui meci de fotbal, cu fiecare zi de vară lenevită în hamac, în leagăn sau la mesele de la umbra teilor noștri falnici din terasă. Povestea Like Pub e povestea likerilor tineri și frumoși. De vrei să faci și tu parte din povestea noastră, ne găsești pe str. Lascăr Catargiu nr. 2 (Complexul studențesc), cu mâncare gustoasă, personal tare fain, likeri petrecăreți, jocuri de masă și nu numai, muzică bună și super atmosferă. 

LIKE PUB

foto © LIKE PUB

Care este cea mai bună cafenea din Timişoara?

TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI Timișoara

TUCANO

Fiecare coffee shop Tucano Coffee e unic și deosebit, cu istoria sa, tradițiile și atmosfera sa caracteristică. Însă ele toate au ceva în comun – Dragostea. Dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, pentru prăjiturile proaspete și delicioase, pentru deserturi originale, pentru muzica indie, ambianța caldă și prietenoasă. Suntem siguri că, fiecare oaspete își va găsi locușorul său preferat în cafenelele noastre, unde să-i fie confortabil să lucreze, citească sau să-și petreacă timpul vesel cu prietenii.

TUCANO

foto © TUCANO

Care este cel mai bun club din Timişoara?

TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI Timișoara

EPIC SOCIETY

EPIC SOCIETY is the home of music and beautiful free hearted people. Friends, come together and party as one, sharing the spirit of happiness!

EPIC SOCIETY

foto © EPIC SOCIETY

Care a fost festivalul anului 2019 în Timişoara?

TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI Timișoara

DISKOTEKA

Diskoteka nu este un spectacol, nu este un eveniment, este o poveste. Este povestea a milioane de oameni, din tara si de peste hotare, care au crescut cu piesele unor mari artisti. Vino la Diskoteka să-ți întâlnești artistul preferat. Ia-ți biletul pentru luna Mai 2019 și poți să stai față în față cu Dr Alban. Noi îți facilităm întâlnirea. Diskoteka nu este un spectacol, nu este un eveniment, este o poveste. Este povestea a milioane de oameni, din tara si de peste hotare, care au crescut cu piesele unor mari artisti. Vino la Diskoteka să-ți întâlnești artistul preferat. Ia-ți biletul pentru luna Mai 2019 și poți să stai față în față cu Dr Alban. Noi îți facilităm întâlnirea.

DISKOTEKA

foto © DISKOTEKA

…..

La sondajul TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI au participat 5940 persoane. Întrebările au fost deschise, fiecare răspuns s-a contabilizat ca un vot. Topurile finale au fost stabilite prin cumularea tuturor voturilor valide exprimate. Topul a fost realizat în parteneriat cu compania de cercetare și studii de piaţă, Brandberry www.brandberry.ro

https://top10.zilesinopti.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută