Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/07/2020
Eat & Drink / Drink

Unde bei un gin bun în țară

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii Unde bei un gin bun în țară Share Unde bei un gin bun în țară


Ginul este o băutură relativ nouă, are doar 200 de ani de existență, iar Winston Churchill spunea despre ginul tonic că a salvat viețile mai multor englezi decât toți doctorii din Regat. Ce-i drept, acest lucru se datora mai mult apei tonice, care conținea chinină, o substanță care ținea departe boli precum malaria. Dar astea sunt deja detalii, mai bine să reținem esențialul: un gin bun poate fi life saving. Deci, această listă este nu doar utilă, dar și esențială:  

București – Modelier

Unde bei un gin bun în țară

Una dintre pasiunile oamenilor care se ocupă de Modelier este ginul, așa că barul de aici e bine echipat pentru a primi și îndeplini dorințele oricui îi este poftă de un gin făcut așa cum trebuie, cu tot felul de mirodenii prin pahare, care să amplifice calitățile și gustul acestei băuturi. În plus, atmosfera de pe această terasă merge de minune cu o astfel de băutură. De ce? Nu știu, mai bine te convingi singur!

Adresă: Duzilor 12, Telefon: 0799.630.693

https://www.facebook.com/MODELiERBAR/

Brașov – Tipografia

Unde bei un gin bun în țară

Oricând ai veni aici, dacă te uiți la ce bea lumea, vei trage concluzia că la Tipografia se consumă cel mai mult bere și vin. Așa că nu strică să faci notă discordantă și să ceri un gin, mai ales în meniu vei găsi branduri bune, iar gustul ginului merge de minune cu muntele și cu mirosul de brad care învăluie acest frumos oraș.

Adresă: Postăvarului 1, Telefon: 0722.373.090

https://www.facebook.com/tipografia.brasov/

Cluj – Yolka

Unde bei un gin bun în țară

Când ești în Cluj și ți se face poftă de un pahar bun de gin, Yolka e locul în care trebuie să ajungi. Vei găsi aici exact ce trebuie. Problema e că, cel mai probabil, nu o să te poți limita doar la un singur pahar, nici măcar la două. Dar, hei, să ne amintim ce spunea Churchill, nu? E o chestiune de viață și de moarte.

Adresă: Piața Unirii 21, Telefon: 0753.083.151

https://www.facebook.com/baryolka/

Timișoara – COCÓ

Unde bei un gin bun în țară

Timișorenii de la COCÓ au știut ce să pună în meniu la secțiunea de ginuri, așa că o să ai de ales între Bombay Sapphire, Hendrick’s sau Gin Mare. Greu de ales, dar simplu de rezolvat, mai ales când te lungești aici la un party care ține toată noaptea și, astfel, poți să le încerci pe toate.

Adresă: Eugeniu de Savoya 1, Telefon: 0722.740.717

https://www.facebook.com/COCOTimisoara/

Iași – BarB2

Unde bei un gin bun în țară

Când vine vorba de dans și de spațiu de concerte live în Iași, BarB2 este recomandarea oricărui doctor specializat în going out. Și, dacă tot ai ajuns aici ca să te simți bine, ar fi păcat să te încurci cu berile, când locul e specializat în cocktailuri, iar în materie de gin au treburi care l-ar face pe Churchill să se simtă ca acasă și să rămână peste noapte.

Adresă: Bld. Ștefan cel Mare și Sfânt 14, Telefon: 0770.198.433

https://www.facebook.com/BarB2Iasi/

  • Text de Gruia Dragomir.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.