Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/04/2020
Evenimente

1 Mai In Galerie (live on fb)- Vernisaj & DJ Mix Getty&Mesqual

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii 1 Mai In Galerie (live on fb)- Vernisaj & DJ Mix Getty&Mesqual Share 1 Mai In Galerie (live on fb)- Vernisaj & DJ Mix Getty&Mesqual


Unveled.ro este o platformă românească menită să susțină artiștii independenți. Împreună cu galeria Ora0, organizează expoziții, concerte și lansări de tot felul la fiecare final de săptămână.

1 Mai In Galerie (live on fb)- Vernisaj & DJ Mix Getty&Mesqual

Getty si George, sau Geotty, cum li se mai spune, pentru că sunt un întreg frumos, sunt cei care au dat naștere conceptului Ora0.

Dacă George se ocupă de tot ce înseamnă amenajare locație (da, tot designul din galeria lor este opera lui), idei evenimente și cursuri, Getty este cea care ține legătura cu artiștii, se ocupă de comunicare, hosting și organizare evenimente. Amândoi iubesc arta la fel de mult cum se iubesc unul pe altul.

Pentru ca le e dor de galerie și de voi toti, s-au hotărât să intre live chiar din a doua lor casa, Ora0, cu o dublă lansare pe pagina Unveiled. Getty va face un mic vernisaj cu lucrările ei și o sesiune de live painting, iar George va mixa live.

Detalii aici.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.