Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/04/2020
Lifestyle / Sport

Jucătorii FC Hermannstadt transmit un mesaj de susținere pentru medici

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Jucătorii FC Hermannstadt transmit un mesaj de susținere pentru medici Share Jucătorii FC Hermannstadt transmit un mesaj de susținere pentru medici


Jucătorii echipei de fotbal a Sibiului au lansat, luni, pe Facebook, un mesaj video de susţinere a cadrelor medicale implicate în lupta împotriva COVID-19.

Români și străini, jucătorii FC Hermannstadt aflați în zolare mulțumesc public celor din linia întâi și îndeamnă la respect și înțelepciune.

“Uniţi într-o singură voce! Jucătorii FCH vin de pe 3 continente diferite şi 10 ţări, dar fotbalul se exprimă acum prin respect! Mesajul nostru într-o săptămână importantă se traduce prin respect şi înţelepciune. Oameni buni, respectând recomandările specialiştilor şi autorităţilor nu vom intra în prelungiri cu acest coronavirus. Se cuvine să ne gândim (mai ales!) la medicii din linia I, cei care luptă cu acest COVID-19. Aceşti eroi merită să-i tratăm cu respect (pur şi simplu) stând în casă”, este mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a FC Hermannstadt.

În clipul video apar fotbaliștii Ousmane Vieira, Srgian Luchin, Ionuţ Petrescu, Alin Dobrosavlevici, Daniel Tătar şi Lucian Buzan.

Până duminică, au fost confirmate în județul Sibiu 109 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Din totalul pacienților infectați în Sibiu, 9 au decedat.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.