Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/03/2020
Evenimente

Inițiativele culturale de pe Facebook care ne țin conectați la pasiunile noastre

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Inițiativele culturale de pe Facebook care ne țin conectați la pasiunile noastre Share Inițiativele culturale de pe Facebook care ne țin conectați la pasiunile noastre


În această perioadă, în care #stămacasă, avem nevoie mai mult ca oricând să rămânem conectați la lucrurile care contează pentru noi. De la discuții video pe Messenger cu câțiva prieteni, la inițiative individuale sau colective care își propun să aducă evenimentele culturale la un click distanță de noi, și până la inițiative de suport pentru cei afectați de efectele răspândirii coronavirusului, online-ul devine mai mult ca niciodată locul în care ne putem urma pasiunile și putem sprijini comunitatea în această perioadă grea.

Facebook își dorește să îi susțină pe cei care reușesc să construiască adevărate comunități pe platformele sale și să le ofere instrumentele de care au nevoie pentru a rămâne conectați cu pasiunile lor. Resursele pe care utilizatorii le au la dispoziție, precum posibilitatea de a păstra legătura prin Messenger, de a transmite evenimente live, de a informa pe grupurile sau paginile de Facebook, devin acum adevărate mijloace de încurajare, suport și de a împărtăși cu publicul evenimentele culturale pe care acesta le aștepta. Soluțiile online sunt folosite în moduri noi și surprinzătoare, pentru a le permite comunităților și business-urile mici și medii să își adapteze activitatea la condițiile actuale.

" "

Pentru a le mulțumi celor care transformă resurse de pe platformele sale în instrumente care aduc un impact pozitiv în lupta cu epidemia de COVID-19, Facebook își propune să promoveze cele mai interesante inițiative culturale create de utilizatorii din România. Concerte live, piese de teatru și inițiative de suport pentru artiștii afectați sunt doar câteva exemple de astfel de inițiative create pe platformele Facebook în ultimele zile:

credit photo : searchenginejournal

Vezi lista completă de Evenimente Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută