Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/01/2020
Eat & Drink

5 ceainării unde să bei un ceai bun în București

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 ceainării unde să bei un ceai bun în București Share 5 ceainării unde să bei un ceai bun în București


Zilele friguroase ne împing de multe ori să punem berea sau cafelele deoparte pentru a ne delecta și încălzi cu un ceai bun. Să faci asta acasă e ok, dar e mult mai satisfăcător să petreci câteva ore într-o ceainărie, cu un ceainic și o carte bună în față. Deci, când ai chef să faci asta, sau să-ți scoți persoana iubită la un ceai, iată 5 locuri unde o poți face.

SanThe Fitoceainărie

5 ceainării unde să bei un ceai bun în București

Acest loc a fost gândit ca o oază de linişte şi eleganţă într-o zonă foarte agitată a orașului (Centrul Vechi). Este locul în care poți savura o ceaşcă de ceai dintr-o gamă variată de sortimente de cea mai înaltă calitate, atent selecţionate, într-o atmosferă plăcută. Dacă mergi aici dis-de-dimineață, într-o zi din weekend, vei avea ocazia și să admiri cuplurile amețite care se scurg din cluburi spre case, în timp ce tu abia îți începi ziua, cu un ceai care să te energizeze. 

Adresă: Lipscani 104

Telefon: 021.528.0305

Serendipity
5 ceainării unde să bei un ceai bun în București

Serendipity este una dintre ceainării vechi ale orașului și care în ultimii ani a dezvoltat și partea de bistro. Pe lângă ceaiuri bune, vei găsi aici și o librărie, expoziții de pictură și fotografie sau seri de muzică live. În plus, zona în care se află este una foarte frumoasă, ce te îndeamnă la plimbări lungi și rătăciri pe străzile din jurul parcului Grădina Icoanei, chiar și când afară sunt temperaturi sub zero. 

Adresă: Dumbrava Roșie nr. 12

Telefon: 0747.079.666

 

Ceai La Vlaicu

5 ceainării unde să bei un ceai bun în București

Ceai La Vlaicu este un loc renumit pentru curtea mare și verde ce se întinde în spatele Institutului Francez, dar, pe timp de iarnă, interiorul rămâne un loc plăcut pentru a petrece o după-amiază cu o carte bună și un ceai deosebit. Mai nou, în meniu se regăsesc și beri artizanale, așa că, atunci când vrei să schimbi ceaiul cu bere, nu trebuie să părăsești locul.

Adresă: Aurel Vlaicu nr. 47

Telefon: 0727.609.699

Bohemia Tea House

5 ceainării unde să bei un ceai bun în București

Aflată fix lângă Conservator, Bohemia își atrage, așa cum spune și numele, un public boem. Totul este construit aici în jurul acestui cuvânt și stări de spirit. Meniul este plin de ceaiuri bune și alte bunătăți, așa că e locul perfect pentru a-ți trage sufletul după ce ai petrecut câteva ore pe patinoarul din Cișmigiu. 

Adresă: Poiana Narciselor 1

Telefon: 0727.333.631

Green Tea

5 ceainării unde să bei un ceai bun în București

În apropiere de Hala Traian și într-o superbă casă interbelică, cu o atmosferă cozy, se află ceainăria Green Tea. Interiorul este împărțit în mai multe saloane tematice: clasic, japonez, indian și Micul Paris. Dacă afară se întâmplă să ningă, o plimbare prin zăpadă până aici s-ar putea dovedi foarte inspirată, pentru că în interior există și un șemineu care este pus în funcțiune în zilele friguroase. Și dacă tot vorbim de ceaiuri, află că aici vei găsi în meniu în jur de 150 de sortimente, printre care și ceaiuri rare. Au și gustări, dacă ți se face foame.

Adresă: Dr. Burghelea 24

Telefon: 0749.090.202

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.